Toysdaily 玩具日報

查看: 13643|回復: 36

[玩具報告] 2012年最想掉落垃圾筒既玩具選擇

我睇番之前既record, 最令我"最想掉落垃圾筒"既玩具係...................................

呢一隻.

最初見到呢隻野, 其實都好想買, 見佢可以一變二, 好似當年既一套特輯片咁.

一打開盒, 可能最初要好太高, 見到真係O 左咀, 當年成$7x 咁貴.

一打開個幾個扣位就可以變形, 成pat 野咁.:56:

根住變左呢隻野..................白色, 又無貼紙.................(貼紙只集中於紅色車)

最後, 趁今日2012年最後一天, 我派左超級地忍俠斬開一半.

最後可幸的, 的是響動漫節入.....................$4x, 我覺得已經俾多左, 同$10蚊蛋無咩分別.
呢set變形車好玩!
向夜冷鋪入左6架唔同車比個女玩,10蚊一架~~~~
好物當垃圾:35:......
我的選擇是。。。拜瓦蘭特装形!!:53:

咸魚青菜, 各有各愛,不過也印證了玩具好壞也是和價錢成正比的,
再好的玩具, 也不值過量的金錢去買.

老實說, 這架車笨大也定價太貴了,
看過斗斗吉吉正價索價七草, 有點過火了,
和質素玩法不成正比,
我用三草左右一隻買的無盒散貨,
也覺心痛.

不過這隻撇除了價錢, 也算有不錯的創意,
就好像雙面衫一樣有趣,
不過所有玩法一樣, 再多就會沈悶.

特別一提, 大大你買的款式, 是較平凡的一款,
其他的刻劃較好, 但當然不能和TOMICA的車仔比較, 始終性質不同.

年多前, 我利用這車仔的換裝玩法, 出了一個劇場, 原POST已找不到, 不過圖還在,
借機再POST一下, 希望大大還找到一點這玩具的剩餘價值:

呢set應該會好玩很多...:^
睇唔到啊大大,整整佢啊!

咸魚青菜, 各有各愛,不過也印證了玩具好壞也是和價錢成正比的,
再好的玩具, 也不值過量的金錢去買.

老實 ...
cliffordchan107 發表於 31-12-2012 02:20 PM
:45:想當年細個M記出過類似,玩幾下就無癮了
樓主

呢隻野兒童向架

張你既心智回服到三歲

你就會覺得好正架
真係俾小朋友玩,咁我真係要送俾我姪仔。

呢隻野兒童向架

張你既心智回服到三歲

你就會覺得好正架
XO仔 發表於 31-12-2012 08:57 PM [/quote]
即係叫個食家去試 bb 奶粉冇分別~
我自己最想丟ROBOT魂隻BLAZE RAVEN,我重要訂埋隻紅機,大件事......
To: ekim11
where can find this set?
thx
回復 6# ekim11

ekim11
where can find this set
頭像被屏蔽