Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 男人的浪漫 林寶堅尼 ~

乜男人既浪漫唔係支竹火腩飯咩:58:
anyway恭喜ching年尾買到好野:77:
回復 14# Panzer

:(其實佢重有個妹架...不過妹妹怕丑唔上鏡咋:die:
男人的浪漫...................喜歡
當年TAKARA出係有攞licence,diaclone版盒面寫明係NEW COUNTACH-LP500S

http://diaclone.net/orid/dia050/index.html
回復 19# 基拉陳

其實我之前都有睇過,不過DIACLONE版只係寫 "NEW" 而唔係林寶堅尼字樣,盒底亦冇車廠o既 logo ,唔似一般正式受權o既玩具咁....
:71:好出色既報告!
中間既小劇場更係驚喜!
真係好正!
Got it yesterday at Quarry Bay :) The design is great, my only complaint is IT IS NOT MADE OF METAL like Mp-01 :(

RE: 男人的浪漫 林寶堅尼 ~

Got it yesterday:( at Quarry Bay  The design is great, my only complaint is IT IS NOT MADE OF METAL  ...
icyhugs 發表於 1-1-2013 23:28

如果計埋啲鑼絲都算有...:(
其實MP冇合金好耐啦~
回復 1# 茂利大魔王

真係出得好靚, 又形, 又似電視. 不過現在的現具實在太貴了.:unhappy:
回復  Douglas.M.Saint

由一個真RICH GUY 去話一個 假 rich guy 做 "rich guy"...

我係咪要講: ...
茂利大魔王 發表於 31-12-2012 10:10

咁,請問 Ching 有冇 真。poor guy!!:71:
:71:十卜...................
回復 26# wing0boy

:(其實我都好鍾意影爆光相....不過部機唔好~
同我隻貓一樣品種~~!!
(林寶fans) 車型真係正 :71:
回復 28# AR樂

:(    流浪喵尼架咋~邊有咩品種吖