Toysdaily 玩具日報

查看: 5676|回復: 20

[個人收藏] 不願不願還須買....俾人劏左8條魚......Metal Gear Rex 1:00

:45: 可惜我級數唔夠, POST唔倒相俾大家睇.
件數唔算多....其實用"笨大"的模型來比較, 同HG差唔多.....連MG都唔到......
炒到8魚.....真係:53: .........唉.....無算, MGS DIEHARD FANS.......
CHING們 可等到價格回落到5-6魚才出擊.

用"笨大"的模型來比較, 同monochrome RG 差唔多:36:

炒到8魚 is because you don't pre-order first:38: and bought at wrong shop:66:

精粉都是五舊幾耶:(
今天才看過

其實是抵的,不過不是我杯茶而沒買入。
請見諒.....
我真的現在才知道這原來是模型...
要自己上色的...
那麼我在網上見到已上色的rex....
真的技術超凡 (有一款係全鐵銹色)
如果係咁.....
那麼其他3A figures也是模型嗎??
例如 real steel....
回復 4# power_moon

有一款係全鐵銹色?
that is 3A pre-paint big PVC.
近6魚真係唔捨得:55:
5魚樓下先出手
請見諒.....
我真的現在才知道這原來是模型...
要自己上色的...
那麼我在網上見到已上色的rex....
真的 ...
power_moon 發表於 30-12-2012 10:14 PM

3A同壽屋出o既係完全兩樣唔同o既野黎, 壽屋果隻先要砌

一隻幾千一隻幾百 :(
哦.....完全明白了,
原來這款metal gear rex有模型,也有成品
我念我在網上見到那隻強勁舊化的rex,
應該是3A的.....
非常感謝師兄,:77:
發始發覺自己對近年新出的模型脫節了......
:38:

回復 7# Squall
Metal gear series 只買play arts!!!!!!!!
我一出即買o係鷹明買六魚半,估唔到事隔廿日就昇上八魚,但係我諗落返5-6魚可能冇咩可能,之前問過青口店員話應該唔會再返貨
奇趣都係六舊幾咋喎…
精品仲有都係5XX咋,環球果啲我見過就800...
呢套件分得幾細密,壽屋模型數量少,我又接受到佢貴過BANDAI野少少.
如果6百內都可接受.
今日? 深水埗?旺角?

精品仲有都係5XX咋,環球果啲我見過就800...
你好 發表於 31-12-2012 03:44 PM
回復 14# numan123

無記錯好似尋日信和。