Toysdaily 玩具日報

查看: 5426|回復: 14

[詢問] sic 極魂555提問

請問大家知唔知555爆發同加速型態邊到仲有得賣? 好想後追呀..知道到幫幫手! thx!!!
嘩!呢兩隻而家已經炒到同一盒sic強者嘅價錢,睇嚟師兄除非有多餘錢,否則要捱貴貨了
嘩!呢兩隻而家已經炒到同一盒sic強者嘅價錢,睇嚟師兄除非有多餘錢,否則要捱貴貨了
ryu4103 發表於 30-12-2012 10:16 PM

有買貴無買錯嗎..貴都好過揾唔到呀..我連2手都無所謂嫁啦
但揾暈灣仔旺角太子油地9龍灣都唔見有得賣...
又唔想淘寶>< 唔知幾時先可以完夢啦
回復 3# 傑1989

如果師兄5怕貴,  咁師兄或者去代bid&#22021;店舖幫手,可能會幫你完夢。希望師兄你好運吧!
MM…我唔係找碴,不過如果大大有朋友去日本既話,不如搵佢地幫手試試都可以的,因為我3年前去日本時買返隻幼獅座神話,都唔駛5魚,但當時已炒起到近一金牛的了。
e兩隻我都係後追,真係要夾天時地利人和先買到,街舖我諗都唔好諗住有,因為一放出街我諗好快會俾人買走,最好就日日上拍賣網check o下可能會有ching因玩厭/冇位放等等理由放出,等o下la
有買貴無買錯嗎..貴都好過&#25598;唔到呀..我連2手都無所謂嫁啦
但&#25598;暈灣仔旺角太子油地9龍灣 ...
傑1989 發表於 30-12-2012 10:49 PM

師兄你好!我都係後追的,現在還欠隻555加速型未買,之前錯過佐隻二手bid唔到,
隻555爆發我就年頭去日本時遇到,算返港紙@!)我都覺ok!
現在都重未見到,有我唸依2隻真係要隨綠!
呢2隻我都係後追
係皆旺遇到佢地
用7魚買左佢地:44::44:
嗚呀...點解你地個個都後追成功嫁:63:
你試&#21523;INS 2/F尋xx睇&#21523;有冇
我好耐之前好似見到重有
不過呢間黑店D价真係:blame:
經過咪睇&#21523;有冇囉!
呢2隻我都係後追
係皆旺遇到佢地
用7魚買左佢地
YiuTOFA 發表於 1-1-2013 12:50 AM

我o係Y拍見到1雞起bid,最後用少過5魚bid晒2隻
我o係Y拍見到1雞起bid,最後用少過5魚bid晒2隻
lagann 發表於 1-1-2013 08:44 AM

唔知要等到幾時先可以再係Y拍見到,,,,,,,
唔知要等到幾時先可以再係Y拍見到,,,,,,,
傑1989 發表於 1-1-2013 11:06 PM

實有既! 話唔定遲D會再版呢!
回復 11# lagann
千金難買心頭好 比貴D 買左唔洗煩
希望樓主後追成功
回復 12# 傑1989

師兄而家y網有人放兩隻,而U字網都有人放,不過放六條魚兩隻。睇師兄你捨5捨得啦!