Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 小評SS FBI及劣圖

雖然無入呢隻,但兵人一定要支持
嘩!大佬你連針線都玩埋呀??!:p
又PS又剩咁,下次睇黎都真係要玩埋改槍先至得勒。。。:78:
呢隻正~~
SUPPORT~

回復 1# wopa1969
小弟都買了這隻FBI,我是第一次玩兵人,想下各位,會否教你組合的說明?
回復 17# sundaydriver

CHing比你講中,我已改支槍準星:45:
回復 19# dreamtoys

唔明白點組裝, CHing 可發表問題TD好多CHing都樂意解答!
回復  dreamtoys 舟

唔明白點組裝, CHing 可發表問題TD好多CHing都樂意解答!
wopa1969 發表於 2-1-2013 11:01 AM

人地咪就係問你囉!高手!!!:p

跪求組裝教學呀!!!!:sad:
人地咪就係問你囉!高手!!!

跪求組裝教學呀!!!!
sundaydriver 發表於 2013-1-2 11:26

OKOK
1.基本組裝
http://v.youku.com/v_show/id_XMjc4NjYwMTYw.html

2.睇官網有大量圖片參考
www.soldierstory-toys.com

3.自由發揮
基本上兵人身上的裝備大都可以自已安排。只需小小注意係如
主要裝備都會安裝於前面(如彈匣袋)。投擲彈類多數放在兩則。水袋和背包當然要放在背面la!

4.上色舊化及改造
除了上網搵資料亦可參考一D日本和大陸模型書如....SpecFigure or 兵人
OKOK
1.基本組裝

3.自由發揮
基本上兵人身上的裝備大都可以自已安 ...
wopa1969 發表於 2-1-2013 12:24 PM

好詳盡呀!!!:handshake: 但係點解無你既真人表演??!:what:
回復 15# monchii

7仔
頭像被屏蔽
回復 14# acq

1.基本組裝
http://v.youku.com/v_show/id_XMjc4NjYwMTYw.html

www.soldierstory-toys.com

3.自由發揮
基本上兵人身上的裝備大都可以自已安排。只需小小注意係如
主要裝備都會安裝於前面(如彈匣袋)。投擲彈類多數放在兩則。水袋和背包當然要放在背面la!

4.上色舊化及改造
除了上網搵資料亦可參考一D日本和大陸模型書如....SpecFigure or 兵人
回復 23# wopa1969
thank you so much:64:
請問原價幾錢?thx
我重未有貨拎~~~唉:31: