Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 呂品器

[玩具報告] 貴價止咳藥:Yamato 1/60 VF-4G Lightning III (少少多圖)

Support!!! .... :71::71::71:
支持正貼,支持咳藥水,支持買多幾隻組小隊,支持買到宇宙盡頭。咳。咳。咳。。。
頭像被屏蔽
[廢話]如果你以為我幅幅相都諗倒野講,你就錯了。 ...
呂品器 發表於 30-12-2012 03:21 AM

頂!!:DD 乜唔係架咩??!!
Great pics! Thanks bro. 呂 for sharing. Seeing your pics already 止左咳. Waiting for 2012FB version :73:
溫馨提示∼ GERWALK MODE 時,大脾金屬關節連接身體那一端可以轉動,令大脾完全引出體外,如此關上外側COVER 亦無減大脾關節可動範圍∼
我係睇變形既人,對於對19同25個變形情有獨鍾但又唔捨得駛咁多錢買晒兩款(尤其係笨大既屈錢dx超合金)既我,呢隻野可以話係同時將兩者既變形設計合為一體,好吸引到我
又,雖然價錢貴d,但聽聞有好多金屬o係裡面,唔知係咪真嫁呢?
呂兄深夜出POST ,無理由唔支持

久違了的呂氏 STYLE,相裡流露熱情,評論又中肯

呢 D 先係菜機開 ...
benbenben4213 發表於 30-12-2012 03:43 AM

自從多口仔出世後,靚仔呂已很小出貼...真係貴不貴多...
難得見佢再出嘢,當然奮力支持吓啦啦...
抵比精口既...:34: :34:
好很正~~~~~~~~~~~~~~~~:$