Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 2012年心目中最喜愛的模型

今年自己最鍾意呢個~!
雖然趕唔切今年整好佢......:(

回復 30# 華夢

FRAME ARMS系列, 又係毒物, 搵機會我都想買來砌下

回復 31# 豬潤

MG NU GUNDAM VER.KA, 很多師兄一出即買, 魅力不可少看. 期待大大將來的完成品分享

LBX-力量
回復 18# mkyfk

一隻一開始砌就覺得生産商好用心的模型:71:

MGR? i won't start them before clean up the desk: ZOIDS x5, Muv-Luv, HG Jesta x2.5, ZOE- Jehuty EX, ...

回復 20# 歐叉獅子

it could display in very nice poses...
http://main.kotobukiya.co.jp/pk_mblv_type00f_t_dx/
回復 21# mkyfk

maybe choose this on next year...
回復 32# 歐叉獅子

the joint, plastic of FA series really below average...

for FA, i like 四八式一型 輝鎚・甲 (my typical choice: heavy armor:34:)
http://main.kotobukiya.co.jp/pk_fa_kagutsuchi_kou/
回復 33# MK-54

大大所指的, 原來是可變武器的主角機,

回復 35# ygat2005

明白, 擺放出來的氣勢都很重要!!
Gundam AGE-2 Dark Hound

我最愛係佢…
因為我好俾心機油…
因為佢係我童年最喜歡既角色…
童年最喜歡既:77:
模魂異變三式:handshake:
期待佢出埋DYGENGUAR:D
最差我會揀Delta Kai. 極有問題既分色,貼紙位又唔準
好難想象同rg Z 係同期產物,我買RG Z重平兩蚊.
回復 39# Oracle

AGE中, 我都很喜歡此機體
回復 40# 原罪

這隻武者高達和另一款騎士高達, 都是本人童年回憶

回復 42# DGG-XAM1

GOOD CHOOSE

回復 43# etoile

那麼, 最喜歡是那一盒?
i prefer Koto's 1/144 Muv-Luv........:64: