Toysdaily 玩具日報

查看: 16856|回復: 5

[分享討論] 探訪天神村,回家會小雲

樂富廣場有IQ博士天神村展覽,大部份人物是紙板公仔,但都有一些是立體模型:
個眼鏡最唔掂!

傻瓜超人,正!

好大舊屎

好一棵屎樹

好開心的屎

宇宙大王,個設計個頭好似個"屎忽"!

個比例又無掂,都是回家找找,比例啱D的小雲同小吉。
回家後找番小雲、小吉同鳥山明出黎玩。

胡:鳥山明先生,你好!
鳥:胡生,你個樣想點?

鳥:手多多,插死你!
胡:樣衰唔洗死啫……

胡:小雲,我細個好鍾意睇你呀!
雲:先生,你邊位呀?不要走咁近呀!

雲:再近的話,不要怪我無情!
胡:不要誤會…

雲:中…

胡:點解?唔通樣衰就不受歡迎?…我只是想找偶像簽名同影相啫…

雲:早D講呀,影相無問題!
胡:多謝您呀!
雲、吉:大佬呀,你隻手又想點呀?
Good~thx sharing
大大可能年幾太細未睇過IQ博士  宇宙大王個"頭"真係有"屎忽"個作用 。會放屁的,旁邊兩條觸鬚係鼻........
大大可能年幾太細未睇過IQ博士  宇宙大王個"頭"真係有"屎忽"個作用 。會放屁的,旁邊兩條觸鬚係鼻........
cremebrulee 發表於 28-12-2012 01:32 PM

小雲第一次遇見宇宙大王,可算 IQ 博士中最好笑嘅其中一集。
好CUTE~~~~~~~~~~~~~~~:71: