Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 初心自組同好貼 (山寨 mech test 在50樓)

恭喜keith抽中mj,師兄排隊真係有血有汗!:$
呢隻pater parker組得好有型!

仍然是dollfigure老西?修身剪裁好fit~:71:

溫馨提示,mkiv tony頭唔諗辦法會覺短頸。:64:
呢隻pater parker組得好有型!

仍然是dollfigure老西?修身剪裁好fit~

溫馨提示,mkiv tony頭 ...
catcat 發表於 3-2-2013 09:42 AM

Bruce著左皮褸後,套老西俾朱朱著。所有都係dollfigure果套。
而tony 我吾太覺短頸,所以冇換joint.不過都買左spare joint.

又有野玩{:1_197:}
喺櫃挖番隻Mk VI gift item, 玩下換手先:36:
之前猫猫話頸短, 今次我換埋條頸:he:

舉個掌先~~~

玩下effect 先{:1_226:}, 蕉蕉蕉蕉蕉蕉 :
試下炒什錦,mk vi 手mk I've 頭mk II 腳整隻mech test玩下, 真係幾過癮。