Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 倒采很大的動畫 [SHF 聖闘士星矢Omega 天馬座光牙]

未睇呢套動畫 睇左先再決定
我會等跌價先買~~~~~~:78:
呢套野出神話,好難有人去買,所以先出個shf看下市場反應。看到十二宮,我驚嚇到暈
年尾好多野出,樓主對蜘蛛俠有無興趣?啱啱出果隻大頭身細電影蜘蛛俠好似唔錯!會唔會買盒?可能有驚喜:^
個樣ok.係qc真係好差.睇左好多盒先有盒好d
個樣ok.係qc真係好差.睇左好多盒先有盒好d
聖鬥士星矢 發表於 27-12-2012 10:59 PM

我揀第2盒就ok,仲以為好好彩,影相時先發現主體面相左邊有兩條刀疤,只係比戴頭盔髮型遮住咗。

外型0k but
三隻唔同皮膚顏色。。。
色差真係幾嚴重,攬得我開咗盒玩幾玩就放埋一邊算:42:
不過都要讚讚Iorik兄好report:)
色差真係幾嚴重,攬得我開咗盒玩幾玩就放埋一邊算
不過都要讚讚Iorik兄好report
timothy276217 發表於 28-12-2012 01:22 AM

多謝。

其實玩上手唔會好礙眼,所以我冇封印佢仲得閒拎出嚟扭兩扭
色差真係幾嚴重,攬得我開咗盒玩幾玩就放埋一邊算
不過都要讚讚Iorik兄好report
timothy276217 發表於 28-12-2012 01:22 AM

除左肩甲要靠軟膠先舉到手外我ok bor,反而玩多過堆rider, rider依家郁兩郁又斷
The color difference reminds me of SHF Nami....:unhappy:
頭像被屏蔽

肩膀三頭肌忘記上色了吧  :p

只睇咗頭幾集, 想知那班新黃金是怎樣空降下來? 又冇做過白銀or青銅, 又冇打之前既聖戰.......何德何能.......:45:
只睇咗頭幾集, 想知那班新黃金是怎樣空降下來? 又冇做過白銀or青銅, 又冇打之前既聖戰.......何德何能 ...
大和基拉 發表於 28-12-2012 03:15 PM

令人費解的實太多,例如穆先生死時貴鬼只不過係豆丁,佢點繼承白羊座黃金聖闘士呢?

現今嘅雙子座原來一直暗戀紫龍大人,真係OO哋㗎
回復 29# iorik
蜀中無大將,廖化當先鋒。所以貴鬼上到位就真係唔出奇,話晒都係師承穆先生。
不過暫時都未到到一代新人勝舊人的情況............