Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: fktuen

[個人收藏] 2012 玩具櫃 〔更新完〕

都ok架, 因為好鍾意玩機戰, 宜家仲玩緊og2呢~
ray文 發表於 7-1-2013 03:07 PM

game 我好耐無玩了, 花時間在玩具上 多一點~~ :DD
我也有買SDX。。。就是買不了巨人篇的騎士高達
你的Cybaster有以前設定的彎刀嗎?新設定是雙刃劍
Kamen Rider Skull RAH 值得入嗎?我見二手價也不貴。。。
newby 發表於 11-1-2013 03:01 AM

這隻是怨念物呢....我也沒追這隻.....:die:

CYBASTER 的彎刀我沒聽說果呢....:56: 希望我無 miss 到就好了...
大大可不可告訴我有關 CYBASTER 的彎刀?好想知噢~ :handshake:

早前 Ver Ka. 出的是雙刃流的大劍...因無玩過隻game沒太大愛...所以無 display 噢.

12吋 Kamen Rider Skull 是繼 FJ 後,最值得入的一隻 W 12吋。
切乜錯過噢~
game 我好耐無玩了, 花時間在玩具上 多一點~~
fktuen 發表於 11-1-2013 04:04 PM

ME2呀..........不過有時啲大作都會煲返一吓呢......:)
師兄好多正野喎:71: