Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 2012 玩具櫃 〔更新完〕

終於見到fk大的神臺了。最感動,還是figma的collection。SuperSonicoDD正啊!!!
:no: 我係你100份之1都冇
GOOD AR ,不過最低層d 盒就亂d啦>T
xoxokin 發表於 29-12-2012 09:16 AM

唉....仲未執囉....
想放大隻的玩具,如:Max Big-O, Linebarrel Mode A + Mode B, 或 Metal Build 等....但就未決定好.... :no:
Your cabinet is super tidy display, will try to show mine as you
dragoncorner 發表於 29-12-2012 10:11 AM

大大, 分享下你的收藏啦~~ :handshake:
好正嘅收藏呀.................好多風魔呀...........
ray文 發表於 29-12-2012 10:16 AM

風魔呢,可說是我最風狂的收藏了~
只要賣相不是太差,小弟是會收下的~ :love:
大大喜歡風魔嗎?
風魔呢,可說是我最風狂的收藏了~
只要賣相不是太差,小弟是會收下的~
大大喜歡風魔嗎?
fktuen 發表於 7-1-2013 02:59 PM

都ok架, 因為好鍾意玩機戰, 宜家仲玩緊og2呢~:)
Good thx
VERY GOOD....:)
師兄既收藏好正~~~~
我咁啱想整個同你左手邊差唔多既display櫃,唔知師兄介唔介意話我知個櫃係邊訂/現成,同幾錢,麻煩pm我;)Thx~~~~
tuen兄d figma又多又齊:handshake:
C兄~

我想問你DISPLAY 果D透明架係邊到訂ga??
我好想搵,thx
師兄既收藏好正~~~~
我咁啱想整個同你左手邊差唔多既display櫃,唔知師兄介唔介意話我知個櫃係邊訂/現 ...
leo_yamtszfung 發表於 10-1-2013 09:15 PM

Leo兄你好,多謝支持。
小弟的櫃是在宜家家私買的,叫 BILLY, 兩大一小的價值大概二千,〇K抵玩哦~
門是分開買的。木層板是跟櫃送的,但如果大大要 glass 層板,便要另外買了。
不過全部可在宜家買的~ :78:
C兄~

我好想搵,thx
alex519 發表於 11-1-2013 01:15 AM

透明架是自己度尺寸再找師父造的。大概$22-25 一個

記得接著位要造多支「交」來作乘托哦。

Sorry for my 白字,it's too late at night and I'm too lazy to type better. Hope u don't mind. :64:
C兄~

我好想搵,thx
alex519 發表於 11-1-2013 01:15 AM

大大,我在公司附近訂造的。在灣仔。
「輝哥火鍋」對面的「行」仔,地下街鋪。

我也有買SDX。。。就是買不了巨人篇的騎士高達
你的Cybaster有以前設定的彎刀嗎?新設定是雙刃劍
Kamen Rider Skull RAH 值得入嗎?我見二手價也不貴。。。