Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] My Enterbay 1:4 ~ T800 (BD)

回復 75# kafai1978

Thx~
可能未插實
我都係二戰版佩配戰損盾
Prefect match:handshake:
回復 76# haha_muse
其實我覺得人樣頭同戰損盾,
根本就係為二戰CA補鑊.....!!!!!!
回復 77# kafai1978

二戰版冇頭雕的確令人失望
但唔可以話補鑊,應該係HT留一手引人買埋Avengers版補完二戰版

於事小弟就係苦記賣咗Avengers版留起頭雕同戰損盾作二戰補完計劃,但奇妙事情就發生喇...
是次交易買方竟然問點解小弟留個露齒頭雕,和盤托出後對方竟然提出用特別版頭雕同我無條件交換,當下立即應承(小弟係無表情頭雕喜好者),
就係咁完成咗心目中二戰CA完美版補完計劃:$
回復 78# haha_muse
哦,補鑊係我覺得o者,
不過如果俾我揀新CA同動漫CA頭雕,
我會揀前者,個人感覺比較似同頭髮順眼D。
不過各花入各眼,恭喜師兄圓夢....:77:
幾時影下相,分享下呀....:71:
慚愧...
今時今日都唔識UP相

回復 81# haha_muse
最簡單就用Facebook Up相....!!!!!
回復 83# kafai1978

Can see?
好奇怪小弟次次話買唔起都比人覺得開緊玩笑.....

其實屋企老虎再容忍都無可能所有好物都買嚟玩 ...
catcat 發表於 27-12-2012 09:51 AM

貓貓買唔起......:ar:
小弟買唔起......:42:
回復 84# haha_muse
未睇到,最頂好似有教學,
師兄去研究下.......:71:
回復  catcat
CatCat兄,其實只要帶你老虎去睇下DX13,
再帶佢睇呢隻,仲要俾佢知兩者只差幾百蚊,
我相 ...
kafai1978 發表於 27-12-2012 11:48 AM

玩12"大忌:  比女人知道價值。
玩12"大忌:  比女人知道價值。
catcat 發表於 27-12-2012 05:21 PM

我話比我女人聽屋企隻隻都係幾百蚊架炸:p
:$
回復  haha_muse
其實我覺得人樣頭同戰損盾,
根本就係為二戰CA補鑊.....!!!!!!
kafai1978 發表於 27-12-2012 01:44 PM

我覺得CA套戲幾感人。