Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] My Enterbay 1:4 ~ T800 (BD)

頭像被屏蔽
Kafai 師兄好相 :71:
EB 今次 good job 呢隻 1/4 真係值得入 :71:
反而 HT DX10 & DX13 真係輸哂......
回復 32# Mr.DL

其實我上年入左EB隻1:4,DX10出現反而更証明了我冇入錯,
T800拎住火神炮要求「霸」
DX10個版係吳嘉龍,而大貨竟然係「萌」,如果隻DX10係EB出必然插到出血

1:4可以出現好多質感,用木用鐵用真皮

不過期實有兩個不足, 1)榴彈槍同彈帶應有一套正常同一套戰損 2)隻締換手好雞肋,因為佢係斷手後才爛面,之前係小爛。 唔通仲會出隻小爛面?
BigOil兄、已經賣曬、
應該要訂、一月到貨。
kafai1978 發表於 26-12-2012 12:10 AM

唔該晒kaifai兄, 一月…好快到!
回復 34# BigOil

要就早訂喇,唔係要派哂訂單至有現貨,又再等一陣
Nice photos!! :71::71:
先謝謝樓主相片分享,正到爆!
今早再睇多次相片,只可以說:Enterbay, you win, prefect!
回復 26# kafai1978
我影相好咋,同埋要照顧小朋友,都想可以快啲影劣圖,傷下大家眼!:@.

好啊,多謝Kafai邀請!
PM你。

:)
個樣真係好似真人wor.
頭彫真係無得輸:71:
事實證明只要出得好個個都會讚, 無咁多人咁得閒雞蛋裡挑骨頭:handshake:
师兄,正到爆啊!!!!:71:
回復 35# chungyuihing

有得訂??唔係一定要買現貨咩?
有得訂就好AR 唔駛排完買唔到 :80:
回復 42# Bebe*

通常頭一水貨賣完就可以訂第二水,但第一水前係冇得訂,其次番貨番得好快,一月就有喇,事關內地係冇聖誕假,工廠一路開緊工
頭雕比上一隻1:4 正,:77:
回復 44# 龍珠迷

那當然了,年幾前嘅技術好應該進步了不少