Toysdaily 玩具日報

[改造交流] [沒有空間就用勇氣劃出來吧!] 窮人的展示櫃 (頭post更新9月敗家圖)

回復 15# edmondphk

:77: 啲珍藏好豐富,正呀師兄
大大呢個心機真係值100分。{:3_131:}
回復 16# pigpig2000

:77:玩具我唔係咩都儲,只買自己有情意結的
真係未到最後一刻都唔敢話last buy,最後又破財:80:
NECA未來戰士的一對經典宿敵

我以前冇得揀,而家想做好人....

同埋Marvel Select Amazing Spiderman特別版
射燈仔始終集中點細,亦頗浪費空間。
想左好耐,終於決定實行更理想的解決方案:加LED燈帶。
走左去鴨記一轉,LED燈帶本身唔貴;但電力供應仍然係問題,我果個位無電到,要額外用電池解決。

猶幸最後出黎的效果非常好:77:

Marvel Select Ironman Mark VI 同 Captain America 最正!
照明效果好正...:35:
回復 21# tolete

隻隊長係散貨, 只宜遠觀:38:
個櫃整得好靚O咼:handshake:
未結婚前,小弟如樓主一樣,未能享有一房,故十分身同感受。
萬分欣賞樓主的積極,令玩物能重出新天,超讚!
未結婚前,小弟如樓主一樣,未能享有一房,故十分身同感受。
萬分欣賞樓主的積極,令玩物能重出新天,超讚 ...
roystoy 發表於 6-1-2013 11:22 PM

恭喜ching,但到我有婚結時都唔知何年何日:38:
個櫃整得好靚O咼
4mm 發表於 6-1-2013 07:07 PM

玩具的最大敵人,不是金錢,女友,老媽....,而是......空間......(家中有嘆息之牆的人路過.....):56::70:
玩具的最大敵人,不是金錢,女友,老媽....,而是......空間......(家中有嘆息之牆的人路過.....)
lcowilliam 發表於 8-1-2013 12:26 AM

有錢不就有空間了嗎?:65:
細有細玩,大有大玩,總算係自己的小天地