Toysdaily 玩具日報

查看: 3203|回復: 17

[玩具攝影] 我的FIGMA 選美會(已加結果)

之前入左呢幾隻都冇乜點影過,一放假影來玩吓,影得唔係好好,大家笑吓算!!!:DD

大家好!等大會司儀我巡音來宣報(小數)FIGMA選美會現正開始...

第一位年紀較大...呀!唔係,係生產日期較早既佳麗係NO.031 櫻姬小姐...
櫻姬:乜野年紀大呀?:*

第二位佳麗係NO.063既拉姆小姐,鍾意得佢既人年紀都唔細得去邊...
拉姆:一陣人家就電鑊妳...:53:

第三位佳麗係NO.100既初音小姐,聽講樓主係冇錢入賽車版先入佢頂檔...
初音:來來去去埋又係初音我來...:38:

第四位佳麗係NO.119既千石小姐,呢位佳麗個樓主唔係出面小貨都唔的起心肝追佢返來...
千石:我真係等左好耐架...:63:

第五位佳麗係NO.156既月火小姐,呢位佳麗就巴閉囉,樓主行左成個MK先追到佢...
月火:唔關我事架,邊個叫我受歡迎咩...:35:

各佳麗來一張大集合,等大家投票選舉出來,各位就來投一吓啦!:57:

我真係會等大家投完先影冠軍影架...:p
多多支持:77:
我想睇月火,可否搭咪火憐?
我想揀阿司儀姐姐喎

RE: 我的FIGMA 選美會

拉姆一票:71::71:
老餅選阿琳

您的JJ 長度不符合要求。 當前長度: 10 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
論平衡性,我選 No.100

論樣,我選 No.119

論可愛,我選 No.156

論性感,我選 No.063

:78: 其實我個個都鍾意。
No. 2 阿琳 :71:
可唔可以投巡音一票:66::66:
我可以选神乐亚矢吗?:35:

我會選阿琳啊∼∼∼∼∼∼講都figma選美,阿琳也是我favourite的Best 5之一,另外四個是:

論樣貌:撫子 :handshake:
論身材:阿琳 :46:
論才藝:初音 :52:
深坑深坑深淵~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :no:

sze0987/模型迷X:唔好意思,冇入佢地...:help:
歪不正/Nath:今次投唔到,下次先...:DD
Doliyoli/nela/sos2sos/gazza1211多謝選拉姆/亞琳...:)
(gazza1211:紅色西芭?....:@夢之FIMGA其中之一:love:)
fktuen/太陽之牙:多謝投票...:73:我當你地投拉姆/亞琳架啦...:34:
darknight:唔深架...:^入五隻先=一隻H.T...:shiny:
選美?
you missed Samus:unhappy:

續篇...開始:73:

各位,(小數)FIGMA選美投票結果出來了...

係由拉姆大多數票得冠軍...
拉姆:多謝大家支持...:shy:

真係黎耀祥都勝林峄...
其他佳麗:我地都輸比佢?:42:

巡音:拉姆小姐有咩心聲呢?
拉姆:有呀!多謝投我一票既朋友同...

拉姆:記得要電妳一鑊呀!!!
巡音:呀~~呀~~~

多謝投過票既各位大大...:77: