Toysdaily 玩具日報

查看: 4805|回復: 13

[詢問] 請問各位大大知唔知邊度仲有出包王女拉拉 1/8 PVC 制服ver 賣

搵左好耐都搵唔到.... Thx...
雅x有一隻好似:38:
你是不是講這一個?? Amazon有,全新19000Yen,中古7000Yen起都有。
回復 3# gazza1211

係呀係呀, 唔該曬師兄
我就係淨係見到雅x有一隻千三...
回復  gazza1211

係呀係呀, 唔該曬師兄
我就係淨係見到雅x有一隻千三...
ajajaj 發表於 23-12-2012 06:50 AM

這款拉拉的面相,是figure那麼多款之中最接近原作。所以這款08年出品,在amazon看到,價格還高企。有愛、但有覺得阿虎太貴的,就買amazon中古那款咯,7000yen,只開封了外盒,內面沒開。
b]回復 5# gazza1211

多謝大大提議, 將會入手, 菈菈實在太可愛啦:35:[
b]回復  gazza1211

多謝大大提議, 將會入手, 菈菈實在太可愛啦[
ajajaj 發表於 24-12-2012 10:49 AM

我覺得師兄應該忍一忍手先~~呢隻雖然係暫時figure中最近似菈菈既figure~
但因宜家做緊To love the dackness關係~黎緊應該有佢既figure出
年頭已經有夢夢同小闇既水著figure~既然有新唔值得後追~:78:
回復 7# 密斯威爾

一言驚醒.. 已經被蒙蔽了:61:
見到之前有咁多都唔係咁岩, 一搵到呢隻就即刻想收啦:43:
話時話, 師兄們有無睇 To love darkness? 個主線已經去左夢夢度... 拉拉出場比較上少好多:56:
回復  密斯威爾

一言驚醒.. 已經被蒙蔽了
見到之前有咁多都唔係咁岩, 一搵到呢隻就即刻想收 ...
ajajaj 發表於 24-12-2012 01:09 PM

我當然有睇啦~~岩岩重出左無聖光既藍光版:$
我都覺得今個系列太著重夢夢~~菈菈反而變左配角甘....
我始終喜歡鐘意睇佢地日常生活中既搞笑情節....所以我較喜歡To love Ru...
因為我本命係菈菈:handshake: 當然今套依然精彩~梨斗仆倒既神技繼續無敵:DD
講返figure雖然目前為止未有確實情報會出菈菈~不過既然有夢夢同小闇水著~
我相信菈菈好大機會有份出的~~同埋我覺得Alter果隻既眼神唔多似:67:
宜家重要成千銀後追唔太值
http://www.amiami.jp/top/detail/detail?gcode=FIG-MOE-8106
回復 9# 密斯威爾

哈哈, 我本命都係菈菈:52:同埋我都係鐘意睇多d 生活趣事同埋培養感情~

既然係咁, 我等下先啦
亂入+題外話

大大有無買To love darkness本天價畫集?
無呀.... 出面成300+, 同埋會出第二版嘛, 遲d先買:71:
我當然有睇啦~~岩岩重出左無聖光既藍光版
我都覺得今個系列太著重夢夢~~菈菈反而變左配角甘....
我 ...
密斯威爾 發表於 24-12-2012 01:31 PM

無聖光藍光版,我不买原装日本版,其他版本:he:哪里有得买?
Darkness主線已經唔係拉拉......
新Figure/再版機會唔大
有愛+好想要就只好硬食個價:79: