Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 有無人有去抽新個套SD NEXT 高達扭蛋 ??

小弟抽兩次,一隻x1+一隻渣
之後我fd跟住同一部機抽八次,中哂成set+2隻黑rx782
所以小弟認為機率已不算低( ...
ALVIN961213 發表於 24-12-2012 11:01 AM

可能樓主好彩, 抽八次已經有 1 set
又, 今 set 齊 set 後會少o左 x1/x2?  
兩隻好似無散賣, 反其他都見有
my fd sell me 1 'x2'.....i get 1 set lu~~
Galulu^^^ 發表於 24-12-2012 06:16 PM

人生有個真正朋友的確好極.jpg :73:
抽左重複了X-2同渣古,有冇人要?
幾經辛苦, 尋日係吉吉島終於抽中隻crossbone X2 :$
雖然我想要X1多d
扭左6隻
同朋友換完我依家有  一隻X1改 兩隻X2 同三隻渣古
第一次裝ABC披風搞左一輪先知點裝:DD
扭左6隻
同朋友換完我依家有  一隻X1改 兩隻X2 同三隻渣古
第一次裝ABC披風搞左一輪先知點裝
kit0829 發表於 6-1-2013 07:06 PM

two x2?
you need two x2? thx
if no, can you sell it to me?$16 thz
我抽左3隻z...2隻78-1...渣古78-2各一隻...可見x-1 x-2真係少貨(或者系我真係唔好彩:26:)

我真係唔信有人會廿蚊或以下, 賣隻extra既X1 X2
好心唔好發夢吧 :66:
我抽左6 隻 1 set  冇重複 :D :D
我抽左6 隻 1 set  冇重複
chal 發表於 7-1-2013 10:11 PM

運氣話黎就黎
兄台有無打算買今期六合彩, 好似有成六千萬
回復 38# Kel_Kel
我$2@係文具店散左隻x1 :73:
原價$!^ x5 買一套,信不信由你:51:
我都想要X1,但出面買一隻堅貴
回復  Kel_Kel
我$2@係文具店散左隻x1
原價$!^ x5 買一套,信不信由你
thomas9598 發表於 8-1-2013 06:17 PM

邊間文具店咁正 ?
send個短消息話我知地址唔該
唔夠權pm,btw現在間文具店已經散賣晒d x1 ,我個fd去到都已經俾人散買晒。
唔夠權pm,btw現在間文具店已經散賣晒d x1 ,我個fd去到都已經俾人散買晒。
thomas9598 發表於 9-1-2013 06:28 PM

請問大約係邊區? Thank