Toysdaily 玩具日報

查看: 5753|回復: 21

[玩具攝影] 聖誕華燈下的七色靈刃使

當各大看到此文時,我已經死了:ice: :ice:

今日十點出發,到達目的地元朗大棠已一點半,跟住趕快到下一站中環再戰已六點半了...

今年冬日節依然係Tiffany做sponsor,佈置上同去年無太分別

不過去年model係理奈,今次係sakuya:35:

上年冬日節
http://toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=172839&highlight=

舊立法會大樓前

收禮物時間

你取景TST又會咁岩冇乜人咁勁既:D
外景不錯∼∼∼∼∼∼∼∼∼

同舊年比今年好靚呀 good shot:71::71:(我覺得舊年太黃,聖誕 sharp D 好)
你取景TST又會咁岩冇乜人咁勁既
歪不正 發表於 22-12-2012 04:10 AM

冬日節 in central,not TST:30:
外景不錯∼∼∼∼∼∼∼∼∼
gazza1211 發表於 22-12-2012 10:46 AM

thx support:64:
同舊年比今年好靚呀 good shot(我覺得舊年太黃,聖誕 sharp D 好)
cremebrulee 發表於 22-12-2012 11:36 AM

thx support:64::64:

舊年無點較iso所以偏黃:36:
Good photo......
Good photo......
nela 發表於 22-12-2012 01:03 PM

D 相好正, 影得SAKUYA 好靚NE:71:

買唔起DD, 一直都想玩SHINNING 系列可動, 但經FIGUTTO 冬華一役後立即放棄FIGUTTO, 好想FIGMA 出SHINNING 系列角色NE
D 相好正, 影得SAKUYA 好靚NE

買唔起DD, 一直都想玩SHINNING 系列可動, 但經FIGUTTO 冬華一役後立即 ...
Xenon 發表於 22-12-2012 02:58 PM

THX:64:

sakuya係Shining DD中最靚的(有三分似由綺):35:
希望有生之年會出figma冬華吧
要入來支持sakaya:71: :71:
聖誕節快樂:61: :61:
神品玩具~草民只有看的份兒....一個字:正~.感謝超有心的分享!!
要入來支持sakaya  
聖誕節快樂
Yin~ 發表於 22-12-2012 10:35 PM

唔係sakaya,係sakuya :44:

聖誕快樂:77:
神品玩具~草民只有看的份兒....一個字:正~.感謝超有心的分享!!
凡高 發表於 23-12-2012 12:12 AM

Sakuya真係唔錯,唔後悔高價入手,THX:64: