Toysdaily 玩具日報

查看: 8869|回復: 21

[Hot Toys] [雷神]今次呢個SAD位真係好尷尬....

今日開開心心拎左隻雷神,
返到屋企拆開左D膠帶後覺覺個身件甲怪怪地,
一擰轉就見到....:47:

過幾日先得閒拎去換,希望HT員工唔好當我隻SAD貨係人為損壞而唔比我換啦...:ice:
快去換......是否斷了?
回復 2# Neymar

仔細研究過,似係比人用力撬斷

想問問HT星期六開幾點?想係下午返工前拎去換:80:

營業時間一 - 五: 13:00 - 22:00
六 - 日: 13:00 - 21:00
回復 1# 阿lun

好明顯這隻係比人玩過,
原隻換入盒換返比你,
比你抽中:die:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
斷背呢?!{:1_224:}
頭像被屏蔽
自己黐返佢啦~~又慳車錢又唔使等{:1_203:}
lee d手作仔,自己攪吧啦。難得幫你爆埋帶可以拆開玩下!一陣換隻仲sad你就喊都無謂!
如果係真! HT 真係好 P  K
件野爛左好心換好至擺返入盒去俾人啦
搏大霧?搏人怕麻煩唔換就過骨??????? ...
hotroys 發表於 9-3-2013 07:58 AM

我之前 batpod 都係咁(第一次買), 佢地比盒 換過的  我,  (因為一開, d 膠套 全部 亂咁放), 當初諗住無咩野都唔換, 但就少左 hold 住 把手果兩支 桿。 我換完的時候, 佢只係將盒內的野 完封不動咁 放入第二 個盒度  , 我同佢講 無左兩支 桿  , 佢都照入,  跟住放回 批新貨中, 哈哈~~
hottoys 呢種服務  真係唔得,  令我唔太想再買佢野, (雖然已訂 tumbler and 1/4 batman), 買野買到好似 玩 俄羅斯 輪盤 咁 ,  14日 後 有問題 又 無得整。
聽其他師兄講, 其他公司, 好似 3A 咁, 過晒期都盡量幫你, 又唔洗錢。質素又唔比hottoys 差, 佢隻新牛仔 + 馬 幾吸引。
我覺得有令人玩得開心, 放心 的感覺,  公司才會長久。

以上係我的淺見。
同意,上次隻joker對臭物穿晒洞,換的時候,個職員仲問我點解會爛,仲用警告性既語氣同我講話只可以換一次,講完又把我隻爛隻入盒,再入啡箱比第二個客…… 最近去攞貨,啡盒經常有兩層膠紙,明顯係開過果種,大家要小心,希望ht可以改善一下,始終你地唔係賣一百幾十的玩具,賣得這種所謂貴玩具,希望可以尊重一下支持你的客人
回復 12# yiufkwok2

!!咁都得?正PK{:1_213:}