Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay HD MASTERPIECE - Terminator 2 - T800 Battle Damaged version #1已加相

呢隻真係堅正:71:
回復 180# roselee633

Stalone is 5'9, however Arnold was claimed to be 6'2 in his early career, but later was confirmed he is 5'10
HT果隻本身沒問題, 問題是要人比多幾舊硬食一條T-1000, 仲要搞乜春VIP配件, 搵水誠意滿分

EB 1/4 我可惜 ...
GUNGUN 發表於 23-12-2012 04:08 AM

諗諗下超級後悔要個t1000頭。。。。
應該要9折。。。。:56:
回復  E神

E神兄換左相應該改名G神
Dr.AL 發表於 23-12-2012 12:08 AM

可能係i神呀^^^^^^^:shy: :DD
呢度有幾多巴打會聽日去排隊!?

我預計12點左右去,根據過往經驗,會唔會好早有人龍呢?!
回復 185# 你好

過往EB就未試過咁群情洶湧,堅叔都係到門口,兩點至開播
呢度有幾多巴打會聽日去排隊!?

我預計12點左右去,根據過往經驗,會唔會好早有人龍呢?!
你好 發表於 23-12-2012 01:00 PM

師兄唔使咁早呀? 兩點先開門
早少少去排,希望可以早啲走到。黃昏有節目。:77:
師兄唔使咁早呀? 兩點先開門
Dr.AL 發表於 23-12-2012 01:47 PM

早啲出去"視察環境",如果"四周安全",過隔離整個"老早"再番EB。
早啲出去"視察環境",如果"四周安全",過隔離整個"老早"再番EB。
你好 發表於 23-12-2012 01:53 PM

尋日打去Natalie 話暫定兩點有貨,未確實喎
聽日要返工....放工過到MK應該都成6點半...睇嚟都係無我份.... :sad:
又未必,好多人到座「觀望」態度,我就廿五號至去度,唔係聽日即刻去支持下,之前買負龍,Rambo,等等都唔駛點排,今次可能會引左一班驗屍官嚟

一提大家,現場可以睇三盒,不過唔可以拎出嚟,出面有個小公園可以「進一步」睇睇至走人,事關個盒都好大,唔重,但好大
聽日有幸走得甩(老虎),又第一時間買到的話,一定第一時間影劣圖俾大家參考。你好話既。:p
聽日等睇大家既正圖 !!
尋日打去Natalie 話暫定兩點有貨,未確實喎
Dr.AL 發表於 23-12-2012 01:55 PM

其實諗緊好唔好第一日去買...~
怕佢有咩問題...........