Toysdaily 玩具日報

[其他] Merry Christmas - Tyler Durden 一圖流,絕對PS又點?

關閉 [複製鏈接]
回復 44# Douglas.M.Saint

絕對明白,see u  in FB!!! Thx!!!
回復 43# ScareCrow_joe

師兄,我好多謝大家咁撐我!我好想話俾大家知,我有無進步或者油頭油成點,從來都唔駛向佢哋呢班人交代,佢從來唔係我玩人偶嘅指標!
學上面位大大咁講,我有我玩,理得你咩睇法!

回復 45# EDMONDLUN

放心My fd,從來無動氣!只係更清楚自己方向!
我條路有呢邊各位支持就夠!無諗過要俾佢哋拉住行!
我當所有玩人偶嘅都係好朋友!因為我都係玩家!唔係狗!
頭像被屏蔽
病到儍下儍下,都唔知發生乜事,好少見師兄咁勞氣

又係個「加圖」大師?

都已經趕絕人喇,人地唔出聲都仲追住咬,你手藝幾好都唔配叫大師喇!:53:
平心而論,師兄的作品未必合所有人口味,但肯接受人意見,私下在FB或其他途徑都有問我有乜需要改進,有咁嘅胸襟先可以做到更進一步

阿「大師」D講得好聽叫藝術家脾氣,唔好聽就係池中無魚蝦自大,無其他人做呢樣野你自然最叻!
回復 50# Dr.AL

吐痰大師無資格趕絕我,我條路唔係佢俾出嚟,我玩同唔玩都唔會係因為佢,出聲只係因為忍夠了,呢種人配叫大師咩?玩玩具從無大師唔大師之分,你睇隔離台有位師兄一有少少異見,就俾人吠!相信好快就俾人ban㖭,呢啲風氣繼續落去,點可能有新血加入?希望各位師兄明白!要人尊重必先自重!
回復 49# KY804

謝謝師兄支持!我忍夠喇!唔出聲唔得!呢種人啲行為太過份!

支持dreamwork ching,:71:
大大分享作品非常歡迎,
但私人事件或恩怨, 請私下解決吧...
對其他人的不滿或抱怨的說話, 懇請到此為止...
多謝合作
呢D要人拍馬屁阿諛奉承嘅小人點可以叫「大師」?

我以前係澳洲 training 嘅時候跟嘅一位教授係我地呢行嘅「大師級」人馬,早排「李旺陽」事件都搵左佢俾獨立意見,佢嘅人品無可挑剔,對所有人都好客氣,有時我地有D意見佢會好樂意聽甚至問番我地有乜睇法,所有人係真心尊重佢

要做到真正「大師」係要以德服人,阿「加圖」你玩小圈子養班屁精叫大師? 你D野又唔係免費俾人,接受唔到批評咪做喇,不知所謂!!
回復 52# DreamWorks

十分同意隔離台根本係極權主意,小圈子論壇!:71:

曾經見過佢地某版主竟然離鋪到暗示邊個講HT或提出有任何不滿意見都不會被接受...而且仲會被Ban AC...:69:
我好想藉今次事件,同那位版主講一聲,說話係相對㗎,點解由始至終只留意我講過咩但從來無留意對方講過咩?點解作為一個版主處理事件一啲持平態度都無?
更想知道,點解你會檢視你旗下會員嘅whatsapp、msn嘅紀錄?
請問呢啲係咪響貴會做會員嘅首要會規?
回復 55# MAX

對唔住版主,我了解情況,在此令你或貴論產生不便,本人謹此致歉!請諒!
本人承諾到此為止!thx!
那邊的事, 請直接在那邊對話和解決吧....
請不要將事件伸延到其他論壇好嗎?
多謝合作...