Toysdaily 玩具日報

[其他] Merry Christmas - Tyler Durden 一圖流,絕對PS又點?

關閉 [複製鏈接]
有啲人,連咩叫PS都未知係咩就逢post亂插!只要響相上面加一粒字,你都已經係PS喇!成日單單打打,其 ...
DreamWorks 發表於 25-12-2012 05:33 PM

大大,正解!
    我都睇唔過眼個位所謂大師嘅品格, 身為一位大師的話應該無須要做埋d小動作玩單打,單打只係小學雞先會做.
    就算做figure西裝做得幾靚幾貴都好,只要人嘅品性差响我眼中都係垃圾.
回復 31# woowoobb

謝謝師兄支持!其實原本好小事,我同個會員私下詳談,又唔係公開話佢,竟然用呢啲嘢嚟話我!我本來都忍,三番四次,一鑊又鑊響度玩我,我買得你啲嘢,我唔可以批評呀?你睇人對話仲缺德啦!不過佢哋好本事,成個會我識兩三個人,竟然可以令全個會啲人唔妥我!我就唔信唔著佢啲衫會死!
嗰邊啲人唔話得,一開聲就有代言人出嚟發表偉論!同士多啤梨差唔多!
回復 32# DreamWorks

師兄,今日聖誕節,唔好為左D無謂人影響自己心情啦∼
現實世界都大把不知所謂嘅人,何況網上?
果D連PS 都唔識,又無品,又小學雞嘅人,遲早會自食其果!
大師又如何? 無風範都愧對呢兩個字啦:38:
回復 34# kimlam

呢種人唔會影響到我心情,但我唔會以擁有佢啲嘢為榮囉!又要擦鞋、又要奉承,你估佢有平俾我㗎?我真金百銀去買,有問題唔出聲呀?我唔會學某啲人陽奉陰違,出嚟食飯又彈又踩,轉頭又出post狂讚!我已經被點名無得再買,但我唔覺得係損失囉!有無都一樣咁玩!話人指桑罵槐,自己咪又係單單打打、話人ps一圖流,自已咪又係用photoshop執出嚟!話人影相就角度,你邊件無就角度影呀?

不過我要重新一點,各位該會會員,我都只係玩家,無意得失各位,今時今日盡吐屈結,只係因為玩具要一齊玩同分享至開心,我好希望同大家認識了解,唔好聽片面之詞就定我死罪!當你係俾錢買嘢嗰個時,少少問題都要提出!因為大家都係咁高咁大!我驚你有牙咩?
Ps都要比人單打就好有問題囉~
好老實呢個是代你影得相都要執下架啦~
自問無本事幾千蚊去買果套老西~但作為消費地買左件產品係有權去批評件產品~
呢度好多師兄買ht千幾蚊都會批評件產品啦~
四千幾蚊買返黎當然會有意見啦~
如果唔批評得唔好擺出黎賣啦~四千幾我買兩對Jordan11比自己著好過~因為我唔係專家所以唔會買~:DD
回復 36# lcm44bb

單單打打下有時無所謂,我當得啖笑,有心求證嘅大大可以隨時去睇下,幾乎每一個唔關事嘅post都總要單打一句,佢至覺得自己係指標!講真,等你啲衫發圍,我就買你怕,我都唔用嘅時候,其實同爛布無分别!既然要吠,咪一齊吠吓囉!
回復 30# DreamWorks

我就覺得好搞笑 ...

整套靚西裝出黎賣, 但原來唔比得人彈既, 比人彈完又要成班人插返人,
唔抵得人地彈, 唔輸得先插人姐, 大人大姐, 成個女人咁都有既 ......

Dream 兄唔洗太勞氣喇 ~
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

打打單單不見得對事情有什麼幫助,反之只顯得打單別人者的人格高低

別看得自己太高,名字或名號往往只是虛名,反之自身所做所為才是真正定義自己是誰

如不懂何謂慎言,亦不知道錯什麼,就將心比己,好好反思,這是做人的基本罷了!
回復 40# Usteakum

佢唔會明白你呢啲道理,從來佢唔會當你係客去買佢啲嘢,十個師兄我相信有九個去問價,第一句得到答覆係講個價錢對嚟會嚇走你呢啲廢話,佢只會覺得佢肯賣套嘢俾你,係佢賜俾你嘅福氣!呢套咀臉我見得太多!
其手藝我真心佩服,其人品我無話可說,呢啲人充其量響自家地頭作威作福,佢都試過去人哋討論區話人版面亂,點知人哋齊心,一人一句話到佢龜縮,聲都唔敢再出!我份人好簡單,唔踩埋嚟攪事,我咪由佢吠到夠,不過我深信該會係有心水清嘅大大嘅!
樓主,這裡咁多朋友支持你...放心啦!:71:
而且某人個別性針對你,在這裡大家都會明白到果位人兄的人格有幾...............低賤!!!:53:
放圖片上來分享自己作品而加入左ps呢個問題?正如 woowoobb兄講過加個字都係ps啦,但我覺得樓主加入左ps圖片上來分享係一種誠意囉!!更何況ps圖唔易做出來,自問我就唔識喇.:38:
某人兄,做人唔好咁pk,:57: (呢句說話我明插你),我自己玩人偶唔係好奈,亦都無打算一直玩落去,但我做人一定唔會好似你(某人)咁,指指點點針對人家,似咩~~~~:38: 你話~~~~似咩~~~~~~咪狗都不如囉:74: !!
你以為自己是誰~~~~~~~~~~~~~~大家都成年人啦!仲好似小朋友咁咩~~~~~~!睇開d啦~~~!!!!面就人地比 架就自己丟:45:
仲要加多句,見人有進步(某人)指你!!!唔好比我遘中,唔低得啊~~做人唔好咁啊~~~~你父母無教你咩~~~:77:最後祝各位朋友聖誕快樂,開開心心.
My friend, take it easy and see u in FB.  :)
:67:師兄,唔好勞氣!!!!!
始終玩具只係玩物,只係有D人可能玩玩具玩上腦:38::38:
諗埋一邊............:42::42:
TAKE IT EASY!!!!!:77::77: