Toysdaily 玩具日報

[其他] 好期待哩隻PLAY ARTS 改嘅The Dark Knight Rises BATMAN

隻batman 好靚呀好彩訂左, 孤煮快d打黎la
BTW, 對Bane都有d與趣, 仲有catwoman 同 joker 無訂 ...
kh1991 發表於 16-3-2013 01:11 AM

C3 是指 C3日本動玩博覽 而家在 會展舉行一連3日既展覽 {:1_220:}

今日C3一入,
Boxart十分十分之靚,加上未有時間同佢地影相,
所以未捨得開佢地住,請見諒,

之前見 ...
Agent-Smith 發表於 15-3-2013 10:38 PM

請問師兄 Batman多唔多貨? 想明天去入 :64:
好羨慕大大呀............................
mokfung1985 發表於 15-3-2013 11:20 PM

大大,唔洗好羨慕,遲D街貨出去買就得架啦~ :77:
我個女都好鍾意送嗰隻陸行鳥
numan123 發表於 15-3-2013 11:33 PM

係喎,阿囡見到隻鳥,佢仲開心過我見到Batman~:46:
隻batman 好靚呀好彩訂左, 孤煮快d打黎la
BTW, 對Bane都有d與趣, 仲有catwoman 同 joker 無訂 ...
kh1991 發表於 16-3-2013 01:11 AM

其實我覺得今次Bane都幾靚,{:1_221:}
好有力量個種感覺,
加埋造型神似,值得一入~
另C3係一個一年一度的展覽黎,
展期15~17號,大大有時間可以去下~ :77:
C3 是指 C3日本動玩博覽 而家在 會展舉行一連3日既展覽

請問師兄 Batman多唔多貨? 想明 ...
電魂 發表於 16-3-2013 01:56 AM

師兄,我昨天目視都貨量充足,:shiny:
因為成間好似主打賣呢兩款咁,
售貨員同我講係先行發賣,
賣完呢三日應該就見街貨出......{:1_218:}
( 心想:其實唔洗佢同我講我都知啦~:()
Bane真係比想像中好wor, 遠睇都見到肌肉層次
唔知見街果日有冇現貨呢
Batman 只有廿隻左右,要買趁快
今日入左batman,bane因為同舖訂左所以無買,但兩隻都應該唔會賣晒
Play arts收錢個哥哥都係日本人,好有買原裝日版feel,感覺安心D~ XD
C3快d完喇..........拜託:he:
頭像被屏蔽

RE: 好期待哩隻PLAY ARTS 改嘅The Dark Knight Rises BATMAN

各位,我收到風,哩隻Play Arts 改 蝙蝠俠同班恩將會係聽日或者後日陸續公開發售,售價大約$4xx~$5xx價位,個風 ...
積克船長 發表於 18-3-2013 01:35 AM

終於都到喇:love:
各位,我收到風,哩隻Play Arts 改 蝙蝠俠同班恩將會係聽日或者後日陸續公開發售,售價大約$4xx~$5xx價位,個風 ...
積克船長 發表於 18-3-2013 01:35 AM

估到都係, 人地在C3, 要比錢擺show, 點都要有返d jetso, 預先比參展商賣先啦~ XD
頭先見到SSP有貨,$6XX
咁貴未攪叔叔
頭先見到SSP有貨,$6XX
咁貴未攪叔叔
iamonqq 發表於 18-3-2013 04:10 PM

師兄,是否batman同bane都同價?
6XX???又炒????
咁等幾日先...