Toysdaily 玩具日報

[其他] 好期待哩隻PLAY ARTS 改嘅The Dark Knight Rises BATMAN

回復 15# mokfung1985
ching收到call有貨拎未呢?
冇訂不過睇官圖幾正 等出貨留意下汁番隻先:35:
回復  mokfung1985
ching收到call有貨拎未呢?
kevchan1103 發表於 14-3-2013 02:54 PM

未呀.........{:1_240:}
有冇人知C3個價係點呢?{:1_231:}
有冇人知C3個價係點呢?
carton1216 發表於 15-3-2013 08:42 PM

C3有咩??
有呀,batman同Bane都有,我無買,無問價。 不過應該貴過係精口口口...

C3有咩??
mokfung1985 發表於 15-3-2013 09:02 PM
有呀,batman同Bane都有,我無買,無問價。 不過應該貴過係精口口口...
numan123 發表於 15-3-2013 09:06 PM

孤煮呀.............................:67:快d打黎喇.....................
另外想問師兄見Batman&bane上色ok嗎?:77:

我覺得上色ok。

孤煮呀.............................快d打黎喇.....................
另外想問師兄見Batma ...
mokfung1985 發表於 15-3-2013 09:55 PM
我覺得上色ok。
numan123 發表於 15-3-2013 09:58 PM

Thank you~~:77:
我比Batman電暈左:35:

今日C3一入,
Boxart十分十分之靚,加上未有時間同佢地影相,
所以未捨得開佢地住,請見諒,

之前見過實物,同官圖有得揮,
見佢出左,唔想食炒價,所以早買早享受,
價ok,一牛一對仲有找,堅抵~
希望快D出埋Joker:D 同Catwoman,{:1_214:}
買埋可以收工~{:1_222:}
:handshake:流唒口水.................不過大大個價貴左成兩魚多...
今日C3一入,

之前見 ...
Agent-Smith 發表於 15-3-2013 10:38 PM
流唒口水.................不過大大個價貴左成兩魚多...
mokfung1985 發表於 15-3-2013 10:46 PM

我無訂,加埋驚佢又好似雷電咁,所以貴少少都又佢啦,
其實對我黎講都抵架啦,
而且佢送左隻"會場限定陸行鳥"(售貨員話),{:1_201:}
我囡囡好鐘意,咩都抵返~:x
其實對我黎講都抵架啦,
而且佢送左隻"會場限定陸行鳥 ...
Agent-Smith 發表於 15-3-2013 10:56 PM

好羨慕大大呀............................:)
我個女都好鍾意送嗰隻陸行鳥{:1_221:}

其實對我黎講都抵架啦,
而且佢送左隻"會場限定陸行鳥 ...
Agent-Smith 發表於 15-3-2013 10:56 PM
今日C3一入,

之前見 ...
Agent-Smith 發表於 15-3-2013 10:38 PM

隻batman 好靚呀:D好彩訂左, 孤煮快d打黎la
BTW, 對Bane都有d與趣:D, 仲有catwoman 同 joker 無訂, 死la:no:

P.S. 無知一問, C3 係邊頭家, 唔識呢間野 :64: