Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 今天的我打倒昨日的我! HT,我有錯會認。 未來戰士過來人...

師兄放單後追,大愛!:71:

唔係人人可以大大聲認錯,師兄好野!:$
肯大膽承認自己之前既睇法錯誤 , 呢d先係真君子 !! 最緊要都係開心玩樂 , 乜野吾開心既事都拋諸腦後啦 :71:
mat都好,最緊要最後都有只楂係手玩∼恭喜:43:
其實可以剩係換頭, 都姦唔到咩出樣,
不過見之前有師兄爆開個頭都好似唔難
Oldcat 發表於 21-12-2012 03:19 PM

其實我去換次次佢地都界開啡盒換新既俾我 , 未試過D所謂輪姦貨同六神合体

回復 19# Dr.AL

我無身受其害但見識過: DX 02頸LED, 都係左換右, 換完都係暗; war machine 換到開新盒; batman 1989 斜logo要換到上廠,番梨果隻起曬粒粒,又再番廠....
其實我去換次次佢地都界開啡盒換新既俾我 , 未試過D所謂輪姦貨同六神合体
Dr.AL 發表於 21-12-2012 04:01 PM

我試過...
前面個位人兄o岩o岩換返黎個隻...
個 staff 佢放返入盒....
到我換個時...個staff佢就比返頭先人地換返黎個盒我睇...吹脹...
跟住再比我睇個盒都係之前位人兄睇過唔要reject個d黎....

不過, 亦都試過開新盒比我睇嘅經歷....

其實, 若果件野冇問題, 已開盒我都唔介意....
但係擺明有問題換返黎個d貨就唔好再用黎換比人啦~!

真係睇你遇著邊個staff幫你換野....
回復 21# MAX

所以太家族式管理,沒規範準則真係好難打入國際事場... /再更上一層樓... :42:
回復 16# catcat

我放單但賣唔去先去硬食.... 唔係放完又買番... 不過你個POST<值得擁有>比我不少信心呢?! :52:

我都係向你多多學習~ :35:
回復  Dr.AL

我無身受其害但見識過: DX 02頸LED, 都係左換右, 換完都係暗; war machine 換到開 ...
darknight 發表於 21-12-2012 06:03 PM

一個DX02, 一個mark 3 BD, 換貨經典:71:
當年係forum &#22021;Noise 可以用震撼&#22175;形容,有人博命換,又有人死都唔拎貨
仲有師兄約埋一齊去理論.......但一段時間之後呢兩隻都被炒起,簡直係傳奇:78:
弊,OT添:36:
我試過...
前面個位人兄o岩o岩換返黎個隻...
個 staff 佢放返入盒....
到我換個時...個staff佢就比返 ...
MAX 發表於 21-12-2012 07:34 PM

好&#22021;staff 所餘無幾,新果幾個有D仲幾乖幾純,希望唔好咁快變衰

話時話,阿ting 呢排態度好左好多
呢個比舊果個好 但真系要找角度先得 正面真系好萌
回復 26# LEE8CHEN

對我梨講正面又唔係咁萌,我突登影幅正面對比照。  當然仍有改善地方,如加強鎖眉兇多少少
Good post Good pics Good comparison!:shiny:
回復 1# darknight

舊版實在太正!
回復 29# locat

嘩,睇你個profile,你對阿諾有大愛