Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 2012年尾己到, 不如分享大家的經典收藏人偶

支持師兄, 我選哩只, 自改植髮 Alice, 俾HT逼到要第一次改嘢

支持師兄, 我選哩只, 自改植髮 Alice, 俾HT逼到要第一次改嘢
ycjack88 發表於 20-12-2012 08:24 PM

好手藝,讚啊••••••••:71:
最正:

成年放係枱頭最愛:

最搞野:
catcat 發表於 20-12-2012 06:19 PM

係呀....JC 真係好鬼正ar~~~~~
E~?  點解師兄隻隻都限量嘅?
catcat 發表於 20-12-2012 05:54 PM

永不開封!!!!!!! :36:
12"就dx12,型到爆
台头玩得最多喺只ex 天马:43:
感激各大大支持分享, 由其是DIY自組分享:71:.....那麼小弟也分享一些custom作品.....見笑了....

Captain Miller 可說當年最花時間和金錢人偶, 當年未有DID出品, 所有物件要慢慢搜尋....

Anakin Skywalk

Fight Club - Tyler

我都支持下:77:

重本OB 頭加包膠body 自改 Takara CG 如月甜心

重本OB 頭加包膠body 自改 Takara CG 多弄姿

又係重本OB 頭加包膠body 自改 Triad Toys Bloodrayne 嗜血黑天使

改小龍 body Storm Toys 劉華

Medicom 難得好物春麗

第一隻Batman TDK-- Medicom Batman TDK

第一次高追 – DX01 &DX02

第一次買 3A – Ambush

男子組撐你~~~ :77:

我都支持下
重本OB 頭加包膠body 自改 Takara CG 如月甜心

重本OB 頭加包膠body 自改 Takar ...
Dr.AL 發表於 21-12-2012 02:39 PM

Dr. AL兄D Cool Girl真你正爆, 淨係睇頭己知價值不菲:71:
小弟早年都有收藏CG, 只可惜現在熱情己退了
男子組撐你~~~
edward_leung 發表於 21-12-2012 06:37 PM

嘩....edward_leung兄嘅男子組隊鎮容強勁呢:71:
Dr. AL兄D Cool Girl真你正爆, 淨係睇頭己知價值不菲
小弟早年都有收藏CG, 只可惜現在熱情己退了 ...
evilalive 發表於 21-12-2012 08:23 PM

見笑,我都係將D舊物換新頭同body 玩下

師兄你隻卡新女而家變左神物,日拍貴到飛起!!
見笑,我都係將D舊物換新頭同body 玩下

師兄你隻卡新女而家變左神物,日拍貴到飛起!!
Dr.AL 發表於 22-12-2012 08:38 AM

隻Luna都係幾年前小弟從日本高追番黎的:unhappy:....不過當年真係超like CG呢個series,只可惜後知後覺,早年出想要的都己停產,好多都要從世界各地慢慢追回來.........到最後都比到自己一個難忘過程....

其實除咗CG特工系列,靚嘅Lady mission cosplay人偶系列更是可遇不求:$
我都支持下

重本OB 頭加包膠body 自改 Takar ...
Dr.AL 發表於 21-12-2012 02:39 PM

隻隻都重本,可知師兄係幾咁掂:shiny:

等我都支持下大師兄先,我不能不揀呢隻,因為我真係好鍾意:

[img][/img]
哩隻係我今年最後一隻完成嘅自組女....亦係我最鍾意嘅一隻 :64: