Toysdaily 玩具日報

查看: 4046|回復: 27

[Hot Toys] 當訂單變成實物 (系列四 : Captain America MMS174)

望穿秋水 , 見其他師兄玩左咁耐 , 今日終於到我攞貨 , 一個字 "正" , 仲要一盒一take過 , 無sad (至少我自己吾覺) . 總算係聖誕前為自己增添一份稱心滿意既禮物 , 仲吾使過一個心掛掛既節日 , 係呢度祝願其他師兄都可以快d攞到貨 , 同過一個開開心心既聖誕節 !!!

1) 整體完成度好高 , 面具頭雕我覺得做得吾錯 !!

2) 正如其他師兄話齋 , 淨係企係度已經好型 .

3) 個body其實都已經好橫 , 不過遲d都會學其他師兄係胸部再加d綿花 , 等佢再廣闊d !!!
4) 個盾牌真係好有金屬感同閃閃生光呢 !!

5) 真人頭雕更加係出奇地好 , 我鍾意有d表情 , 好過成日木口木面咁 , 有表情 , display起上黎都會動感d呢 !!

6) 整多幅靚仔相就功德完滿勒 !!

消滅完呢張訂單 , 手頭上只淨番 p2 , black widow , joker dx11 , catwoman 同 1/4 batman qs001  五張單 , 黎緊最想訂既都係 robocop 啫 , 希望快d開訂啦 !! 最後祝各位師兄聖誕節快樂 !! 經常有好既 12" 玩 !!!

臉花@@
恭喜師兄,有新野玩:71::71:
回復 3# xxhongxx

多謝 ! 多謝 ! 只要有得玩已經好滿足 !!
回復 2# Neymar

係 !!?? 今朝檢查過無事既 , 我估都係我影得差導致有咁既問題 , 我自修多三張相補番數 , sorry , sorry !!

有禮物嘅聖誕,so good :71:
回復 6# Oldcat

多謝 ! 希望 oldcat 兄都有個快樂既聖誕節 !!! :73:
:handshake:師兄有隊長玩太好了!!!!
隊長的確係正!!!:71::71:
回復 8# EDMONDLUN

多謝晒 !! 好快到你有得玩架勒 , 加油 !!!
回復 9# dvddvdhk
:o2013前有就好啦~~~
congra! This maybe the best toy in 2012!
隻CA整體真係好得,
唯一敗點係對鞋太"硬膠",
接地性差,好多pose都好難擺....!!!!
隻CA整體真係好得,
唯一敗點係對鞋太"硬膠",
接地性差,好多pose都好難擺....!!!!
kafai1978 發表於 20-12-2012 11:50 AM

接地性差,好多pose都好難擺<<<<<<<<<<<200% agree!
恭喜DVD大有新野玩~~
好物入手:71:
隊長我都係一take過,今次唔錯…DVD兄又少一張單…本來我都只係等緊Robocop,睇&#22175;G.I.Joe 同AVP我都走唔甩…點解無入DX13 ? 第時用DX10換頭同皮褸又多個中戰損玩法,我都訂左:79: