Toysdaily 玩具日報

查看: 7985|回復: 16

[玩具報告] 關於超合金魂宇宙大帝(亞洲版)!!

頭像被屏蔽
嘩, 真係要超快手先搶到, 多謝大大消息
上兩個月在雞旺手扶電梯口看到全新痛盒版15魚找4草,猶豫片刻俾錢!雖然開盒發現右手天線斷了(好彩黐返冇影響外觀),但總算平追一隻心頭好。
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
小弟岩岩係葵芳孤仔見到有盒超合金魂宇宙大帝 (亞洲版),售價係 16 魚找一雞。問過該店店員,佢話全線分店只 ...
chiu 發表於 19-12-2012 06:02 PM

我上星期見到信和孤仔放一盒出黎兼靚價唔使十六魚, 以為佢地仲有庫存想聖誕前清下貨, 原來係得一千零一盒, 唔怪之前幾晚再去已經唔見再有啦
提外話, 唔知係唔係俾D 煙屎或街(X街個街)旺土匪搶左番去炒呢
師兄呀,其實我早個排曾經去過荃灣南豐中心既 "買X王",果間現具店應該仲有貨,但係唔多。價錢係 17 魚 ...
chiu 發表於 20-12-2012 10:31 AM

兩者相差一魚, 已經少好多冇吸引力, D 人係睇中 "唔使十六魚" 先有興趣咋, 對佢地黎講一魚差價已經係好大
I remember that about half year ago, Yahoo Auction is selling the Japanese Version for just 17 fish. I rather choose that lor !
我同一個朋友去買左.......:71:
噚日一樓上下層都各有一盒!
頭像被屏蔽
今日信和仲見有放出黎.

.............................................................................
深水歩有.........
yesterday kowloon bay c have one ar, 16XX
今日信和拎VF-4F及VF19P時,發現正如各位大大所講,仲有大帝,16魚找1雞。

唔止一盒的,其餘還有牛油紙。

即入。

謝情報,有興嘅ching快去睇睇。