Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] TTM-20 開盒比較 ~及~ Battle Damaged T-800

你好安全, 我覺得應該唔會比人插...
因為你個爛面大叔頭雕...我都完全唔知佢係邊個黎....
可能係 ...
MAX 發表於 19-12-2012 09:41 AM

小弟連韋基馬都唔放過,百幾銀一件著燈玩意,有理無野都買嚟玩住先了~

感謝max大保證小弟人身安全,幾驚sf受罪呀真係....:no:
夜兄,多謝支持!

有無考慮下貼兩張您嘅大作出嚟分享下呀?

您隻可動發光眼DX ...
catcat 發表於 19-12-2012 09:29 AM

呀..咁我就O向你POST 中出 POST 架喇喎.., 但先要多謝blackishop 大大出教學...

等我搵D`相先...
睇左報告,更加要入多隻!!!:71:
謝貓大分享,手臂位好膠.......>.<,浪費左條麒麟臂.......:63:

多謝blackishop 大大出教學

劣作, 不能同貓大相比...............................................:80:
小弟考慮緊入ttm20定係dx10 body比隊長用 :63:
回復 15# MAX
噤又係 !!! 依個只係爛左個面既大叔來 !!!
DX10 果個就只係之凝似洲長既 80後 !!!
總括來講, 即係兩個都唔知係邊位既臨時演員 :p
回復  MAX
噤又係 !!! 依個只係爛左個面既大叔來 !!!
DX10 果個就只係之凝似洲長既 80後 !!!
總括來講, ...
locat 發表於 19-12-2012 10:27 AM

個人覺得暫時都係EB最似:

嘩!精華大隻佬比併
Oldcat 發表於 19-12-2012 12:57 AM

old cat ching ..你好:64:
多謝blackishop 大大出教學

劣作, 不能同貓大相比.................... ...
星月夜 發表於 19-12-2012 10:07 AM

好.很.正.呀!:$

好彩請到大帥兄出圖, 三生有幸~

咁&#22021;手藝都叫劣作.......小弟無地自容呀~:help:
:71::71: great compare.
thx for info...
20真係好貴個價......仲諗緊入唔入好:31:
old cat ching ..你好
滴滴仔 發表於 19-12-2012 10:31 AM

:64:
滈爺你好, 再次感謝加精之欣:77:
滈爺你好, 再次感謝加精之欣
Oldcat 發表於 19-12-2012 11:34 AM

你叫邊個 :65: .........
重有..我好年青架...何來叫爺呢
(PS: 我80後:67:)

拿左呀cat 個post 來吹水tim :64: 梳
CAT 大美圖 :43::43:CAT 大美圖 :43::43:CAT 大美圖 :43::43:
回復 29# 滴滴仔

咁滴少帥可以嗎?
會唔會入呢個大隻波呢?:p