Toysdaily 玩具日報

[趣味] so sad,我錯過o左,真係好羨慕有去o既巴打,呢D 機會真係唔知幾時再有....

DX 超合金魂 鐵甲萬能俠 特別獻禮
DX超合金魂 鐵甲萬能俠將於12月14日隆重發售, 為此於12月15日鐵甲萬能俠迷將有機會獲贈印有作者永井豪先生親筆簽名的DX超合金魂 鐵甲萬能俠海報乙張!!詳情如下:

內容: 屇時除換領海報外, 還有歷年部分的鐵甲萬能俠商品展出!!!!!
日期: 2012年12月15日(星期六)
時間: 下午6時至8時
換領處地點: 旺角西洋菜南街行人專用區 (荷里活商業中心旁)
換領方式: 於指定時間內, 攜同店舖正式收據和貼有香港授權代理雷射貼紙之DX超合金魂 鐵甲萬能俠包裝外盒到指定換領處即可換領, 數量有限, 先到先得, 換完即止。

*只接受香港授權代理之DX超合金魂 鐵甲萬能俠 商品 (即行貨)
*如因天氣惡劣而取消活動, 恕不另行通知
*活動內容届時可能會有所變動,而 恕不另行通知
*萬代(香港)有限公司保留一切最終決定權

picture copy from :
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-197703-22-1.html

"印有"作者永井豪先生親筆簽名的DX超合金魂 鐵甲萬能俠"海報"乙張

代理呢種手法真係好x賤..........小小事情就看得出.....不過樓主呢張都唔夠精彩

第一張post果張先精彩...完全捉晒心理
樓主想要我簽個比你吖!:67:
回復 3# 常威

簽有乜意思呢.?..要"印"上去先夠特別...仲要攞個包裝去換...先夠"神級":43:
其實'親筆簽名'我覺得是有點錯誤的,
簽名當然是親自簽了,
其他人冒簽的, 就不是親筆簽名,
大量覆印的, 也不是當事人在每一張紙簽,
每人手上那張的, 簽的人跟本沒有碰過,
何來'親筆'?