Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 常威

[個人收藏] [價錢帖] JR E259 成田空港特急 NEX

架車好靚呀
RTHK 發表於 19-12-2012 12:44 AM

:64:多謝港台兄!架車我真係覺得幾靚幾特別架!:35:

7-11好靚呀!
7-11好靚呀!
Panzer 發表於 19-12-2012 10:45 AM

多謝!:64:

PS. 仲有出過family mart同lawson,駛唔駛代D?:65:
常威好靚 ar :handshake:

多謝!

PS. 仲有出過family mart同lawson,駛唔駛代D?
常威 發表於 19-12-2012 10:53 AM

I want AMPM and Circle K Sunkus:64:
I want AMPM and Circle K Sunkus
Panzer 發表於 19-12-2012 11:27 AM

你想?...........咁幾時到我想呀?:45:
人人期望嘔白泡,嘔得快就死得早;
人人懸耀開心歡笑,撩到#鐘反轉更好;
爬進奇妙口袋裏,你想嘔泡必得到,
奇妙嘔法不可思義,心中一想就嘔泡。

想叮噹伴你嘔泡,難過去尋寶。
你睇!嘔出黎啦!

清倉啦!誰都喜歡你,嘔清曬D泡!

:43:
人人期望嘔白泡,嘔得快就死得早;
人人懸耀開心歡笑,撩到#鐘反轉更好;
爬進奇妙口袋裏,你想嘔泡必得到 ...
Panzer 發表於 19-12-2012 11:43 AM

我鍾意你唱呢首多d!:35:

銀河唯一的秘密 go to school by bus
正氣朋友 性格忠實 go to school by bus
世界第一打怪物 go to school by bus
厭惡邪惡 哪怕衝突 go to school by bus
護衛人類 挽救地球 go to school by bus
這進行曲 一高奏 go to school by bus
奴隸獸 奴隸獸 東一隻 西一隻
東一腳 西一腳 給批鬥 抱著頭退後 go to school by bus