Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 茂利大魔王

[玩具報告] [偽新品消息]SHF BIRTH & THE CLAWs SET (限定金屬色)

流流地................
不是la, 多得你更正, 將來要找這個系列的玩具圖片也方便, haha~~
自從裝著被shf取代了之後, 我一 ...
cliffordchan107 發表於 19-12-2012 11:21 AM

十分同意 :$
OCC, FMCS 等系列比 SHF 有較濃厚的玩具特色。:73:
流流地................
denniskwong 發表於 19-12-2012 11:28 AM

對於我這些初哥,若我能做到樓主般的上色也算是很不得了.
十分同意
OCC, FMCS 等系列比 SHF 有較濃厚的玩具特色。
fktuen 發表於 19-12-2012 02:42 PM

好想買番ACCEL的變形電單車, 幾有趣的~~
cliffordchan107 發表於 19-12-2012 02:56 PM

好似好難找了.....我也後悔無入......:31:
cliffordchan107 發表於 19-12-2012 02:56 PM

好似好難找了.... 我也後悔無入.....:31:
好似好難找了.... 我也後悔無入.....
fktuen 發表於 19-12-2012 05:17 PM

可惜MG模型唔太襟玩, 不然上色比WFC還要好一些
:(
其實用SHF改野真係好浪費,如果拉打野可以出HG之類又平又細又係模型o既產品應該會有巿~
可惜MG模型唔太襟玩, 不然上色比WFC還要好一些
cliffordchan107 發表於 19-12-2012 05:48 PM

其實OOO套盒蛋也好好玩,隻 Birth + CLAWs 亦一樣出色哦!
唔知Clifford兄先前有冇留意?
回復 24# fktuen

我都有買呀~最正係OOO架可變電單車:$
其實OOO套盒蛋也好好玩,隻 Birth + CLAWs 亦一樣出色哦!
唔知Clifford兄先前有冇留意?
fktuen 發表於 19-12-2012 07:33 PM

我這個就是食玩版了~~~可惜birth玩爛咗, 只剩下claw,
汽水機電單車也不錯, 可惜一盒成本所限, 造得比原設細很多~~