Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 忍唔住都要公投下: HT今年最差果三甲有結果了! (截至15 Dec 早上8點)

1. City Hunter X 2  

何方妖孽! {:3_142:}

2. Iron Man Mk 3 BD

左右對稱戰損紋,超級冷靜重傷頭,天下一絕!! {:3_148:}

3. Alice & Silk Spectre II

Man 過男人,講完!!! {:3_141:}
我會投Captain America: The First Avengers
大貨同版差太遠
最大問題係頭雕出曬事,似唐唐
alice 是樣衰, 不過附件多, 戲服足, 價錢唔貴, 我唔覺最差.
至於孟波, 我話唔似, 有人話似, 算數, 我認為整體配得起個價. 勝過m記.

angelica gordon 啦~ 貴呀! 配件又少少...
1冴子
2 孟波
3愛麗斯
1冴子
2 孟波
3Gordon  除了头像好,其配件好歹
1) 痘皮妹
2) 孟波
3) Alice
回復 7# Ayumiwill12

agree x 1
1. 野上冴子
2. Alice
3. DX10
自己有買的:
1. First Avenger CA: 貨不對辨之外, QC其差, 第一版慘不忍睹, 皮帶扣錯方向(最XX就係之後改返唔出聲但第一水既受害者要硬食, 槍套帶紙一樣易斷, 矮 (之後要補返加高joint)
2. Iron Man Mark II 2.0: 重出比例都冇進步, 身形單薄, 黑人頭不知所謂, 與頭盔有空隙
3. Thor: 腳軟企唔穩, 鎚太重令隻手成日跌, 也令手不舉, 成隻野甩皮甩骨咁, 唔用stand根本好難display.
1) 痘皮妹
2) 孟波
3) Alice
neoneo 發表於 13-12-2012 08:39 AM

痘皮妹? 是誰想不出來:34:
頭像被屏蔽
Predator in new body : 比例唔岩, 無左凶性feel.
CA-the first avenger : 頭雕唔再講, 套衣服d手工都有問題.
City Hunter 冴子 : 七月十四紙公子.
係咪冇人記得隻波斯王子?:72:
回復 13# chinam

師兄我整緊"正"字, 你要揀三甲我先統計倒喎... :^
Alice
Dr jones同dx10 對萌眼
二戰ca