Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] SIC 極魂 KAMEN RIDER DECADE

極魂SIC, 係SIC的迷你版, 唔只, 有改修, 並不是同SIC一樣...
好似極魂DCD咁, 眼睛沒有把BARCODE上色....感覺好睇過SIC,
同埋極魂版冇跟SIC原版把腳上的甲用透明粉紅, 而用實色,
但一D都唔馬虎, 腳的雕刻非常好細緻!
腰帶的機關也沒有, 這是當然的, 一分錢一分貨,  咁細, 整左都未必靚...

原本想用SHF特效, 但唔知擺左去邊....

極魂DCD的賣點...激情態頭部, 連原版SIC都冇出, 就出係極魂...好邪惡

喂...差2個WO...
Share mine for support and I will use it as... :^

Share mine for support and I will use it as...
Douglas.M.Saint 發表於 10-12-2012 11:48 PM

激情態頭真係型, 期待原版SIC有
激情態頭真係型, 期待原版SIC有
ITACHI 發表於 11-12-2012 12:15 AM

SIC DECADE 出激情態頭9成9都限定,出都唔知買唔買好,咁鬼雞肋:49:
SIC DECADE 出激情態頭9成9都限定,出都唔知買唔買好,咁鬼雞肋
rider_kabuki 發表於 11-12-2012 09:29 AM

所以係極魂出...在SIC出, 真係會冇乜人買...
個基情態的頭也算是一種福利...
配特效不錯啊~
個基情態的頭也算是一種福利...
配特效不錯啊~
support~support~ Decade激情形態