Toysdaily 玩具日報

查看: 8619|回復: 33

[ENTERBAY] 1/4 Bruce Lee

後記 :

頭雕都無咩好講, 唯有係個惡相頭好難套入去, 個 join steak比無表情頭係細少少, 唔知其他人係咪咁,
無包膠的確係一個缺點, 但見到佢個肌肉body, 又真係加返唔少分, 但中間位有好大個水口位, 扣返 ....
仲有估佢唔到暗瘡都造埋出黎,
完全感受到係誠意之作. 今次對腳關節順左, 比以前硬曬軚既body有大大既改善.
配位堅少, 但我又無所謂, 太多都無咩用, 我放1年都係玩1,2個post ,
有樣野要強烈投訴,點解d盒 一次大過一次, 想grand d ?我又唔需要,
要明白好多買家都唔係住係旺角, 買完抬個老蓮咁大個盒返去,
行路又左撞右撞,搭車又唔方便... 下次要同姐姐講, 走盒唔該!
第一隻唔係自組既bruce lee 終於入屋. 初初真係怕太貴買完後悔,但玩上手又覺得抵玩,
一分錢一分貨,今次係值這個價, 怕唔怕第日玩厭 ?一於少理, 玩玩具, 就要享受這刻,第日無左童真, 就後悔了.

後後記 :
最大問題當然係位, 由於隻1/4呀諾唔肯讓位, 咁唯有影完入盒, 排期到出年先放條龍出黎 ....

Thanks for sharing!
幾乎完美的 Bruce Lee,但我會等 精武門 或 死亡遊戲 {:3_144:}
謝謝樓主分享。本身並非龍迷。但enterbay始終係有相當技術嘅。期望enterbay更上一層樓。
thx for sharing~ MUST BUY!!!!!!!!!!!!!!!
Any other gifts?? i heard they shall give extra gift on top of the air ticket and bag.
師兄擺呢個pose堅型!:71:

睇完有少少動心添...:)
回復 1# 龍珠迷
我林同個盒同JOKER一樣大小~但我覺得個盒用甘樣材料 甘樣設計 無左EB一向比較好的包裝設計
師兄極速入手,強!!!:71:
好正~~~
不過個盒仲大過之前0既batman同joker?
的確唔錯,高度同州長差幾遠嘛....????
如果兩個頭o既視係唔同方向會更好....!!!!
謝師兄分享...:71:
大大,版頭subject 串錯名呀!
1\4 正,但有愛無位
大大,版頭subject 串錯名呀!
1\4 正,但有愛無位
nela 發表於 8-12-2012 09:59 AM

Thanks
啱~~~~~~~~最緊要自己開心~~~:71:
好正~~~
不過個盒仲大過之前0既batman同joker?
任俠 發表於 8-12-2012 09:54 AM

一樣大,但我想佢出返細盒,佢個盒超多吉位放海棉:53: