Toysdaily 玩具日報

查看: 11945|回復: 71

[分享討論] 聖誕將至,你地買咗/會買乜玩具俾自己做禮物?

我自己買咗1/4 Neca City Hunter & Warrior, 你地揀咗乜?

我今年有2隻,SIC OOO全鳥COMBO同埋MG NU GUNDAM(不過未必夠錢錢……)
原本係"雪風"....唉~~:56:
Depends my luck......

1) HT Joker
2) HT Thor
3) HT Loki
4) HT Black widow
5) One piece POP Killer  
6) One piece POP Captain Kid
7) One Piece DWC Film Z Vol 1 & 2.......:67:
唔買LU...已買夠...決定暫時收山...:71:
今個月冇咩特別想買
今個月冇咩特別想買
cybster 發表於 6-12-2012 05:05 PM

你就好啦........:70:
今個月會入手神話美人魚, DX萬能俠, CBC巨蟹燈座, (shf光牙可能入手)同原先公佈咗今個月出但會延期嘅十五機超合金同功夫貓......暫時諗到咁多.....:70:
我要買的都過晒聖誔先出:66:
禮物!!??買比女朋友就有:die:
我要買的都過晒聖誔先出
yugi 發表於 6-12-2012 05:35 PM

boxing day嘛......都得呢~:34:
可以的話, 我想買個日本AV女優俾自己:shy:
Buy all good stuff which issued at December.  Nothing special.  :shy:
SIC 極魂 Kuuga Rising Ultimate Form, SIC OOO Bird Combo, Revoltech Zetman. That my all in Dec -_-
本來就有幾樣野今個月出,sdx,東方project PVC,BQ saber lily
但係要買禮物比女朋友,所以除左哩啲就無野石以再買埋:die: