Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 聖誕將至,你地買咗/會買乜玩具俾自己做禮物?

回復 20# numan123

and someone also pre-ordered 9 boxes too.:71: (I heared from the sales at shop)
回復 30# communistic

無呀.....睇吓有無yahoo bid....

可能睇吓隻 bandai 12"pm wild tiger 出時咩價.......插到好似皇級咁就入.......
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 34# communistic

佢插水就好啦.........可以平入........我其實覺得唔錯..........
頭像被屏蔽
M記d拉打都越黎越小人買
仲邊處會有乜跳樓平bid丫!
如果苯大12pm我睇好C3PO同R2D2呢一對堵
TigerBunny 唔 ...
communistic 發表於 7-12-2012 12:24 PM

呢句真係事實:71: .......... 自動粉身system..時間一耐,粉得最金
( 我近來爆左手腳有呢隻black , next 1 , 帝騎 , 電王 ):cool:
買左隻魂限"咩都標"freedom同等緊隻MG Nu Ka版
頭像被屏蔽
好耐無update呢方面既資訊
老細, 請問有咩推介
fatcheong 發表於 7-12-2012 10:58 AM

講落去我怕我acc會係呢個冬天即刻冰封冬眠:love:
最近新既冇乜邊個特別出聚,所以都係睇返南波杏杏子:he:
shf獸帝:35::52:
入得呢個forum,一年360日都係boxing day 嫁la:34:
入得呢個forum,一年360日都係boxing day 嫁la
dasw123 發表於 8-12-2012 10:25 AM

:DD:DD:DD:DDagree ~
無咩特別。 11月份既都未得閒玩同同佢地影相. :42:

不過就買左隻SHF斯路比我表哥﹐ 因為知佢好鍾意龍珠。 但係佢老婆又唔係好鍾意佢買 (但係又要佢買lv比佢) :47:
無咩特別。 11月份既都未得閒玩同同佢地影相.

不過就買左隻SHF斯路比我表哥﹐ 因為知佢好鍾意龍珠。 ...
insomniac 發表於 8-12-2012 01:21 PM

all female love their bf n husband not buy toys ,give all money to them :72: