Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 【外拍分享】figma - LINK

本來冇諗住入呢隻,睇完你個post, 即入!!
Zelda 超好玩既呢, 由超任開始已經玩, 到N64, Gamecube, 反而wii 就玩過少少, 遲d都要追玩番, 有幾集都係日本攞過滿分評分架; 講番隻figma, 雖然好想買, 但見個價都幾貴, 配件淨係得劍同盾, 連弓箭, 炸彈, 回力刀都冇, 點過版啊...都係睇定d先決定買唔買
除左道具少,得佢一支公確係幾無癮。
我想問下樓主離隻林克係咪遲左好多出~~~????
我想問下樓主離隻林克係咪遲左好多出~~~????
小玥玩具大堂 發表於 6-12-2012 04:50 AM

您好,印象中這隻林克是準時推出的。:78:
不像宇宙騎士那麼離譜。
影得好靚:35:...........
本來冇諗住入呢隻,睇完你個post, 即入!!
H.X. 發表於 5-12-2012 07:31 PM

H.X.兄,謝謝俾咁大個面我~ :77:
大大隻英雄本色影得好好 feel ~ :handshake:
Zelda 超好玩既呢, 由超任開始已經玩, 到N64, Gamecube, 反而wii 就玩過少少, 遲d都要追玩番, 有幾集都係日 ...
Mo.P 發表於 6-12-2012 12:30 AM

:@ 原來有咁多武器架!!!??
我仲以為得把劍同個盾忝.... :die:
除左道具少,得佢一支公確係幾無癮。
-(0_0)- 發表於 6-12-2012 01:56 AM

最想佢出大大頭像那隻~~  :D
回復 21# ShuXInori
ShuXInori兄 過獎了~ 謝謝~~~

大大有無玩 figma? :65:
有呀:66::66:
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
有呀
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
ShuXInori 發表於 6-12-2012 09:12 PM

大大POST相一起分享啦~:77:
回復 22# fktuen

首先多谢師兄你有睇我個post 先,原來師兄都有留意1/6

TD 頭三個區係我毎日嘅精神食糧
回復 27# fktuen

這區post相好煩呢:68::79:
頭先經過鋪頭見到日版差2皮就5魚, 就算係Y記都要接近4魚, 乜宜家D figma 咁貴既? 唔係2~3 魚左右既咩? 真係買唔落手....:unhappy: