Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 平有平玩,6魚有找既 VTS - DARK SOLDIER

之前有留意但無訂到,前日行旺角見出左,望下個樣都OK就買左。
其實呢隻DARK SOLDIER 既造形全參考2005既 DOOM  movie,
角色係入面既Karl Urban,似唔似就見仁見智,但頭雕就做得細左D,
其餘既衫褲都有做少量舊化...............

盒面一影

Body 好渣,好硬同企唔穩,遲D 換個好D既body先

頭雕近影,眼有神,油色合格有餘

支槍最正!!!

手換左DX10既,原來既係鐵線手及手套

對BOOT膠都無倫,遲D再換再影過

電影劇照對比

對比真人................頭雕似就唔太似,七成似la
最後,傷眼照,請見諒!!!!
呢款小弟都有入,難得衫都有舊化,算唔錯,素體唔算好差,鐵線手係好野嚟,唔用有d浪費喎~?
呢款小弟都有入,難得衫都有舊化,算唔錯,素體唔算好差,鐵線手係好野嚟,唔用有d浪費喎~?
catcat 發表於 3-12-2012 09:31 AM

多謝catcat大大支持,期待你既專業Dark soldier 靚相...............
整體都唔差喎~  謝分享。~~
the figure is not bad, but that movie sucks....
I can't remember the movie, what it is????????????? :?