Toysdaily 玩具日報

樓主: sundaydriver

[分享討論] [明貴美加的世界] AGP #02 MS少女 GP03S STAMEN(P.5 update左貨櫃改造!)

HG 1/144

aa789 發表於 5-12-2012 01:16
尋晚經過模型舖,畀我見倒部1/550,價錢又OK,即時買左番屋企!!!
暫時係咁,都唔錯,睇 ...

sundaydriver 發表於 5-12-2012 09:29

咦,睇嚟我都應該入定條女先!!:handshake:
依家咩價位呀??:handshake:
樓主可唔可以 PM 我邊度有靚價??:64:
尋晚經過模型舖,畀我見倒部1/550,價錢又OK,即時買左番屋企!!!

暫時係咁,都唔錯,睇 ...
sundaydriver 發表於 5-12-2012 09:29 AM

Very cute ........  really should try it myself with my MIA version !!! :unhappy:
Very cute ........  really should try it myself with my MIA version !!!
RRAAYY 發表於 5-12-2012 12:11 PM

做啦!仲諗!!!:blame:
做啦!仲諗!!!
sundaydriver 發表於 5-12-2012 12:36 PM

我係諗嘢派,做嘅交比行動組負責!
行動組已經拉咗人,準備砌佢十鑊!

:78:
Panzer 發表於 6-12-2012 08:13 AM

:71: Welldone and 10 times are not enough! :71:
Welldone and 10 times are not enough!
Douglas.M.Saint 發表於 6-12-2012 12:16 PM

:(
    會盡力,.......
我都有入,希望條LINE會繼續不會斷就好了.....:78:
Panzer 發表於 6-12-2012 08:13

肥魚,邊度唔駛四魚呀??:65::65::65::65::65:
肥魚,邊度唔駛四魚呀??
Godzima 發表於 7-12-2012 04:58 PM

之前有ching講過係趙慢地庫啦。。。不過唔知仲有無喎。。。:67:

但係似乎個價都有回落跡象!
之前有ching講過係趙慢地庫啦。。。不過唔知仲有無喎。。。

但係似乎個價都有回落跡象!
sundaydriver 發表於 7-12-2012 05:01 PM

$4x0-1................
經過一輪解剖,大概既改裝已經完成,唔會再大執,最後修飾跟住上色上水貼。:78:
希望能夠盡快完成!!!:$

主要改裝係挑通個櫃,畀囡囡成個套入去,再將飛彈箱升高。
主炮就用番AGP既,因為揸手位可以配合番囡囡!!

全相:

背部:

側面:

內籠示意圖:

淨貨櫃:

暫時係咁多!:64:
nice~ :71: very NICE~ :57:
經過一輪解剖,大概既改裝已經完成,唔會再大執,最後修飾跟住上色上水貼。
希望能夠盡快完成!!!: ...
sundaydriver 發表於 8-12-2012 10:55 PM

行咗MK 都搵唔番呢款,下次係倉攞番件MIA 玩下算。

其實到依家都未開盒 :oh:
改得好正,但武器庫門不能打開,有點可惜