Toysdaily 玩具日報

[詢問] 歷史題: 這是toybiz還是孩記 + My Sad Cap on p.1

回復  凱獸王

有你呢個POST,我當堂開心番一半, 另一半係我隻EBAY ULTIMATE CAP 個鼻LUCK色同左眼 ...
darknight 發表於 1-12-2012 11:24 PM

YAHOO全新既幾錢?

回復 16# cmf12

yahoo我剛買,生髮髮;ebay山寨二手四魚半連運費shittt:help:
回復  cmf12

yahoo我剛買,生髮髮;山㚏寨二手四魚半連運費shittt
darknight 發表於 2-12-2012 09:36 AM

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1132918716
係咪呢隻??
唔係,同一個賣家。 呢隻classic 同ultimate 分別在有翼係頭上。 終極版接近套戲設定無翼所以入。 我兩舊賣山塞比你?:DD 其實預左無人要,自整戰損算了。
隻Cap 3xx ???
食水真係深,半年前後追都唔洗16x
大家都係唔好助長呢d炒風。
回復 20# avengers2012

可能同一班炒家,12”無肉食就搞6”掛。 就好似由HT走去炒3A一樣。 鬼叫toybiz買少見少咩。:ice:
值得一提, 圖中黑狼人係HASBRO出, 但係黃藍WOLVERINE TOYBIZ都曾經打算響X-MEN CLASSICS...之後有流出版本, 上色係同HASBRO 既黃藍WOLVERINE 有分別的
回復 22# 消遙丸

謝更新資訊~~~~~~~~~~~~~ :77:
回復  Grimlock

超同意, 明顯係二線貨色, 竟然當二手拿來賣, 係係唔得佢死!!!!!!! 死鬼佬! (只限昆 ...
darknight 發表於 2-12-2012 12:12 AM

其實點睇二線貨???
回復 24# quincy

其實EBAY幅相唔清楚。 其實一拿上手, 個面上上色出曬界, 就知是次貨..... SHIT, 我重比條死鬼佬GOOD FEEDBACK... 我見佢100%先TRADE WITH 佢, 點知比佢 FXXK WITH ME... :63:
回復  quincy

其實EBAY幅相唔清楚。 其實一拿上手, 個面上上色出曬界, 就知是次貨..... SHIT, 我重 ...
darknight 發表於 2-12-2012 09:42 PM

係身功參差姐?
我真係唔識睇
其實點睇二線貨???
quincy 發表於 2-12-2012 09:30 PM

其實無分咩嘢二線貨ma?
Toybiz 一向上色比較差,油出界脫色好平常,睇你彩數。
回復 27# avengers2012

但我買左TOYBIZ 至少十二隻以上, 第一次見離行離LAK, 我用MACRO鏡都無咁大問題; 果隻CAP齋用肉眼都覺唔順超........................... :63:
回復  avengers2012

但我買左TOYBIZ 至少十二隻以上, 第一次見離行離LAK, 我用MACRO鏡都無咁大問題; 果 ...
darknight 發表於 2-12-2012 10:06 PM

你可能太遲接觸美玩了,上色qc差幾乎是必然的。
回復 28# darknight
有時真係要用少少時間做下research, 睇下係hk平定係用ebay平.
始終覺得toybiz已經係出左好耐既玩具, 如果加埋係loose figure, 請小心.

其實真係心癮, 唔好後追咁多舊野.