Toysdaily 玩具日報

查看: 11755|回復: 35

[詢問] 歷史題: 這是toybiz還是孩記 + My Sad Cap on p.1

Ebay入了隻blackwolverine & blackspider red hulk series, 我以為是toybiz, 因手指可動;點知包裝係孩記,何解?:52:
參考圖:http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b22061721
孩寶出架 賣家誤導左:45:
孩記出品、盒背都有寫
Shit............... 今鋪真係 :Q"依悲”
但有樣野我就更唔明。 一向我以手指有否關節為TOYBIZ指標, 點解以前D 孩記6"有指關節, 依家就小見, 為要減低成本???????:time:
Red hulk series, 無記錯係孩記頭一,二炮(剛接手toybiz)出ga,為咗吸納fans,繼續買,所以延續toybiz的質素,但之後大家都有眼睇佢咩事
Hasbro, it is obvious.

我都係孩佬出^^
孩佬初初接手仲有手指關節同著燈gimmick
破財後竟換來無盡空虛感.... 我未開隻WOLVERINE梨玩, 無曬心機... 希望可動性同舊TOYBIZ唔差太遠啦, 皆因好似同一個模, 同一個餅印, 只係色變黑色吧了... :unhappy:
我勁想要呢set入面隻狼人
可惜唔多覺眼
回復 10# quincy

YAHOO 有一隻,一定平過我隻EBAY 5 六七草.......每次都係咁, EBAY 完後YAHOO就有.:ice:
http://tw.myblog.yahoo.com/jw!aq ... mp;next=247&l=f
↑但係隻黑狼人堅係正料WO

回復 12# 凱獸王

有你呢個POST,我當堂開心番一半, 另一半係我隻EBAY ULTIMATE CAP 個鼻LUCK色同左眼D色出曬界, 我好SAD好SAD; 最SAD 係YAHOO有全新重平D....  我想爆粗!!!! 好想爆!!! 用木顏色試一試補補粉, 較果又唔太好. 念緊將呢隻死人野舊化, 再入隻全新.... 不過夠敗家的....
都係唔好搞EBAY囉..... :72:
MY SAD CAP
your sad cap look like leakage from old factory! many this kind of stuff on yahoxx or ebax...
careful ar ching!
Hasbro 2013 wiil have ultimate cap wor! wait for that seems a better choice!
回復 14# Grimlock

超同意, 明顯係二線貨色, 竟然當二手拿來賣, 係係唔得佢死!!!!!!! 死鬼佬! (只限昆我果個!) :53: