Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Captain America美國隊長(Avengers)集中討論區

可能已經有好多六神合體
回復 91# Jimy
:@下.....
點解!?!?
好多sad貨咩?!?!?!
回復 90# EDMONDLUN

今次完全明白晒 , 之前以為大熱就要一早去訂 , 但原來無咁大熱既角色都係要早d訂呢:help:
回復  Jimy
下.....
點解!?!?
好多sad貨咩?!?!?!
EDMONDLUN 發表於 7-12-2012 06:51 PM

如果呢隻都做到六神合體,你都收得甘心啦!d 人扮專家當自己知而已。
回復 93# dvddvdhk
冇錯!:71:
所以一定要第一時間出去訂:43:
訂遲左,只可以睇住其他師兄玩,自己就玩手指果下真係好down:47:
回復 94# hk小文
明白,嚇得我!:42:
呢排hot記水準唔錯,照計冇咁多sad貨:77:
頭先冇野做,打去問左:67:
仲係21號6點前單:o
回復 97# EDMONDLUN

寄望下個禮拜 :handshake: 多謝師兄資料 !!
回復 98# dvddvdhk
唔好客氣~~~:77:
好小事~:65:

回復 27# @rtoo

咁多樣要CHECK 到時羅貨時有D CHECK唔到同埋羅貨個到又暗
回復  hk小文
明白,嚇得我!
呢排hot記水準唔錯,照計冇咁多sad貨
EDMONDLUN 發表於 7-12-2012 08:55 PM

唔係話水準問題,係呢隻點樣可以六神合體法,唔通拆隻袖出黎換咩,D 友插 hottoys 插到唔經大腦,可見一班。
回復 100# yqyq1475

現場唔畀檢查,一係係附近搵達地方檢查,一係返屋企睇完再返去換。
如果呢隻都做到六神合體,你都收得甘心啦!d 人扮專家當自己知而已。
hk小文 發表於 7-12-2012 08:16 PM

呢隻其實好多SAD位隻隻都係咁,換來換去都一樣要硬食,拎貨當日見有頭盔個頭隻左眼係有少少向外斜,好在唔留心睇其實唔覺,見過個好心職員都有心機幫我睇夠四五盒就冇謂留難佢算。
之後幾日又見腰帶個袋仔好多時都黐到左右唔平衡去換,盒盒都爭啲,可以一邊貼近個扣,一邊貼遠咗成1cm都見過,問職員點解可以同個辦差咁遠,佢話官圖唔可信,問佢HT特約攝影師個幾隻都冇事,佢答人地自己整過:47:心諗釘實黐死都可以自己較返啱位,真係冇謂再拗啦,揀條合理啲嘅算:38:
其實一隻玩具又有咩可能完美架....???
但求唔過份就算...!!!!
我o個隻個肚紅、白個位直情好似磨爛咁,
焗住要換,但其他野大致都好ok...!!!
香港人

人哋中sad: 少少sad唔覺嘅唔駛換 / 最憎啲完美主義者

自己中少少sad: 俾成千蚊出嚟點解唔換到最完美 / 我點睇都係覺得HT啲QC有問題