Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Captain America美國隊長(Avengers)集中討論區

請問呢個新頭可否裝於二戰版本?
Code 發表於 3-12-2012 04:26 PM

Yes, very good combination.
check list

1)頭鼻糧是否對正面具
2)頭A字有否出界
3)衫,膊位車得好唔好,有無一舊舊
4)星星是否正中及花
5)兩腋銀色膠位黐得好唔好,有d蓬較大
6)心口藍白交接位,有些車口位好大個洞,或會爆膠
7)紅白膠肚有無問題
8)腰帶是否正中,是否水平
9)褲頭有否啪鈕鬆脫
10)外帽及衫內啪鈕檢查
11)新盾有否甩油
12)盤骨大腿關節緊唔緊

以上係綜合排隊等換貨時,前面2位師兄及自己的意見,
其實HT的員工換貨都好辛苦,而且個個開幾盒,對ht及之後的買家都不公平。
我只開了一盒來換,但也不是完美的,也有一點車功問題,
但免得自己及員工都辛苦,收貨就算了。

純粹參考,問題不大的就不用換,免得越換越衰。
回復 62# Jimy

多謝師兄資料 !! 我個人要求吾係好高 , 只要吾係爛同個頭雕正常就得勒 , 其他都係小問題啫 , 我4月25幾時先有得攞呢 ??
我21號單,18:15~~~~>_<~~~
今日去博大霧都唔得
回復 62# Jimy

多謝CHING報料~好有用~:71:
我21號單,18:15~~~~>_
dbz 發表於 3-12-2012 22:14

:x如果18:01果位真係爆血管~!!!:59:
我好少買ht,其實款款都派甘慢定尼款特別慢?
其實每款派貨速度不一,
簡單講,
大熱款派得慢,通常頭2星期派最先訂2-3日的貨,因為頭幾日訂的人已經至少有幾百人。
無人氣的派得快,通常一次過派晒任何訂的人,因為全部加埋都可能得一千幾百人。
&#32454;佬未拿到,想&#38382;&#38382;可&#21160;性如何,比老ac好好多&#21527;?
&#32454;佬未拿到,想&#38382;&#38382;可&#21160;性如何,比老ac好好多&#21527;?
teiida 發表於 5-12-2012 11:01 AM

Even better!
回復 70# felixchi

唔&#35813;晒&#24072;兄啊!哈哈
這隻都好多問題!!:30:謝謝CHING分享心得:71:
我星期二去問過,日期都係冇變,
如果各師兄知道最新派貨日,
不妨響度Update通知大家.....:65:
我 16/06 號單, 係咪有排呀?
我 16/06 號單, 係咪有排呀?