Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 港魂 SHF - 斯路 (完全體)登場!!!!!

normal ver  - thx td bro
入晒會破產呀.....想入悟空ONLY...唔駛特別版~
sumissum 發表於 8-12-2012 12:11 AM

我前兩日先毒咗個FD買咗SDCC悟空咋.............:34:
唔洗特別版好似都要醒舊以上呢......
入晒會破產呀.....想入悟空ONLY...唔駛特別版~
sumissum 發表於 8-12-2012 12:11 AM

我前兩日先毒咗個FD買咗SDCC悟空咋.............:34:
唔洗特別版好似都要醒舊以上呢......

等我幫你解毒啦........:DD

SDCC - thx td bro photo
S20081997 發表於 8-12-2012 01:07 AM

haha no thx:71:
haha no thx
snake888 發表於 8-12-2012 03:20 AM

coz used yr photo "ma" :shy:
coz used yr photo "ma"
S20081997 發表於 8-12-2012 12:23 PM

點解你唔多謝我幫你推介龍珠呀.........:53:
:DD:DD
我前兩日先毒咗個FD買咗SDCC悟空咋.............
唔洗特別版好似都要醒舊以上呢..... ...
ray文 發表於 8-12-2012 01:29 AM

好正呀第3代,超型....:love:
normal ver  - thx td bro
S20081997 發表於 8-12-2012 01:09 AM

普通version係唔係好易搵到有得買:?
好正呀第3代,超型....
sumissum 發表於 8-12-2012 01:47 PM

話時話, 昨晚行過IN'S, 見到有間舖比達同魔童都升咗價呢.....你如果睇啱價就好入喇....:36:
普通version係唔係好易搵到有得買
sumissum 發表於 8-12-2012 01:48 PM

如果市面應該難少少喇.....網上可能會有.....:78:
話時話, 昨晚行過IN'S, 見到有間舖比達同魔童都升咗價呢.....你如果睇啱價就好入喇....:36 ...
ray文 發表於 8-12-2012 01:50 PM

比達係超西版嗎?大約幾錢到呢?
比達係超西版嗎?大約幾錢到呢?
sumissum 發表於 8-12-2012 02:16 PM

係超西的, 但原價都係4舊水到.....但昨晚見有舖開成7,8舊呀.....:Q
係超西的, 但原價都係4舊水到.....但昨晚見有舖開成7,8舊呀.....
ray文 發表於 8-12-2012 03:11 PM

7,8舊!,咁我都係買超3先好d
7,8舊!,咁我都係買超3先好d
sumissum 發表於 8-12-2012 06:36 PM

超3應該抵買啲呀.....好似話有間低過4舊半添.....:71:
點解你唔多謝我幫你推介龍珠呀.........
ray文 發表於 8-12-2012 01:02 PM

coz I am inside yr post :78:

點解你唔多謝我幫你推page 9 呀......... :blame::DD