Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 港魂 SHF - 斯路 (完全體)登場!!!!!

:34::34:訂美版la , but need +$20 mtr fee for U :DD:DD

same as me :unhappy:
好齊人播:71:。ray文兄你連只超西3都入埋, 我真系入唔落手, 見到實物只野好似去完加勒比海曬完咁。D膠邊差到。不過悟飯我就兩只都有。  快D出埋博羅同菲利啦,最好有埋那美星爛衫版超西1悟空就絕配啦
PS:amazon個價又一次平過個訂價,睇黎以後DBZ衣條line無需要訂貨,現貨更平
訂美版la , but need +$20 mtr fee for U

same as me
S20081997 發表於 29-11-2012 01:53 AM

美國amazon 現貨 %# 美金,美境內(好似包埋加拿大)就免運費, 香港就唔知幾錢運費。俾各位CHING參考下
訂美版la , but need +$20 mtr fee for U

same as me
S20081997 發表於 29-11-2012 01:53 AM

咁你訂唔訂先........:58:
好齊人播。ray文兄你連只超西3都入埋, 我真系入唔落手, 見到實物只野好似去完加勒比海曬完咁。D膠邊差 ...
wingsiu 發表於 29-11-2012 02:19 AM

係呀, 又係果句一係唔入, 一入就入齊晒~ :34: 隻超3當時見到個價都ok咪入埋囉, 當時話晒都魂限嘛.....:(
所以宜家啲野好多時都唔知訂唔訂好.....近兩次買現貨仲抵~
美國amazon 現貨 %# 美金,美境內(好似包埋加拿大)就免運費, 香港就唔知幾錢運費。俾各位CHING參考下 ...
wingsiu 發表於 29-11-2012 02:24 AM

hk見有鋪開訂美版$ #^)呀.....好似好吸引~:D
Hi, Ray文兄,我想請教你嗰盒其中一邊蓋係咪double 膠紙嚟呀?thx so so so for yr help.....:64:
Hi, Ray文兄,我想請教你嗰盒其中一邊蓋係咪double 膠紙嚟呀?thx so so so for yr help.....: ...
CombattraV 發表於 29-11-2012 11:44 AM

我果盒係.............
Hi, Ray文兄,我想請教你嗰盒其中一邊蓋係咪double 膠紙嚟呀?thx so so so for yr help.....: ...
CombattraV 發表於 29-11-2012 11:44 AM

依冇特別留意添........今晚返去再睇吓先~:he:
依冇特別留意添........今晚返去再睇吓先~
ray文 發表於 29-11-2012 11:51 AM

多謝哂Ray文兄呀,麻煩唒你啦:64:
多謝哂Ray文兄呀,麻煩唒你啦
CombattraV 發表於 29-11-2012 12:03 PM

唔洗咁客氣wor........V兄叫到一定要做野呢~:)
支持一下ray兄:)~~~~~~~~
小弟要下個星期先有得玩:(
支持一下ray兄~~~~~~~~
小弟要下個星期先有得玩
timothy276217 發表於 29-11-2012 12:37 PM

Thx Timonthy hing十卜, 期待你嘅超正報告呀........:love:
hk見有鋪開訂美版$ #^)呀.....好似好吸引~
ray文 發表於 29-11-2012 10:58 AM

你想雙入? 一只斯路已經夠打架啦,整多只地球會毀滅架:34:
講開又講,我只卡隆今日到左:34: 我EX都齊人啦:71:
你想雙入? 一只斯路已經夠打架啦,整多只地球會毀滅架
講開又講,我只卡隆今日到左 我 ...
wingsiu 發表於 29-11-2012 02:52 PM

唔係呀, 講緊係出年魂限隻比達呀.......:58:
恭喜晒wor.......終於齊人呢, 唔洗心掛掛啦~:)