Toysdaily 玩具日報

查看: 9868|回復: 18

[新品消息] 2013年春季發售: 模型 MG 1/100 Aile Strike Gundam HD版

果然會再出,好彩之前無買

ching可唔可以PM我邊度買倒呀??!:D 有無合金成份架!??!
ching可唔可以PM我邊度買倒呀??! 有無合金成份架!??!
sundaydriver 發表於 27-11-2012 09:59

我明天am話比你知
只係hd版 有無分別先
只係hd版 有無分別先
分手勿語仔 發表於 27-11-2012 11:31 AM

肯定有唔同啦.. 如果一樣唔會出灰件俾你睇住先
暫時咁睇覺得新VER比較修長
頭像被屏蔽
HD for model too.  Bandai knows how to get more money from us.
出了 4 子..知前隻 strike 係比下去.. special D Detail 位...
返出好正常...
如 講明 Aile Strike 便唔會有大刀同大炮裝備...
但好可能 Hobby online shop 會賣 special 件 變 "prefect Strike" !!!
咁呢隻 strike 真係貴!!
大刀,大炮同iwsp裝備mg都係出得好detail
mg大炮仲型過rg,之前覺得strike主體配合唔到(太out)
呢隻hd版配大刀,大炮同iwsp會好型!
用番對上4隻嘅骨架再命名為HD版.......
會唔會好似之前嗰啲Z gundam, mark II, 嘅HD 版咁, 剩係將外甲噴光油?:?
回復 11# LINGAFUNG

咁已經令我會比錢買
回復 12# wpchan173

一定吳會,如果真係,你叫我另外哥四部點算
唔知仲用唔用得返之前出嘅重炮+重劍配件....