Toysdaily 玩具日報

查看: 12527|回復: 10

[玩具攝影] 比大人之超合金更出色的LEGO穿梭機

本人很喜歡穿梭機的,之前大人之超合金出的穿梭機一直想買但耐何接近成$4000真係俾唔落手於是放棄.在上星期行街剛好遇見lego穿梭機拿起來發覺很漂亮於是便買下花了4日時間完成成品非常満意!

很久沒有那種玩玩具的喜悅,現時的玩具真的太昂貴了,雖然消費得起但真的買唔落手.用唔洗1/4既價錢買到喜歡的東西真的很開心.
Tks sharing, 真實的話,全部穿梭機已退休了。
玩玩具的喜悅:77:
呢盒好野黎, 我都有入, 不過屋企無位擺所以未開黎砌;.
另外有盒月球登陸器都好正, 係discovery channel 出既lego, 有埋岩士唐lego 人仔
looks very good wor~~~~~
呢盒好野黎, 我都有入, 不過屋企無位擺所以未開黎砌;.
另外有盒月球登陸器都好正, 係discovery channel 出 ...
Mo.P 發表於 25-11-2012 11:10 PM

"月球登陸器'.....Long time ago I saw it at the store of Discovery Channel but I did not get it.......:56:
"月球登陸器'.....Long time ago I saw it at the store of Discovery Channel but I did not ge ...
Oracle 發表於 26-11-2012 01:34 PM

我都係今年先係 yahxx 度bid 左盒二手既返黎, 無盒既, 不過就齊件同有說明書, 之後我拆左再用水洗一洗跟住再砌番, 而家入左櫃, ching 如果見到再有一定要入番啊, 好正架.
師兄可否提供相片或編號?
呢d先至系玩具嘛:77:
樓主自己砌,好靚呀:handshake:,完成後一定好有成功感,可惜我冇地方擺。
回復 8# qubely

編號係 #10029, 咁岩覆你果日係Y 記又見到有人放出黎, 仲要係全新未開, 諗住唔出聲靜雞雞BID 多盒返黎收藏, 不過最尾BID到太貴喇, overbudget, 都係留番d錢買 #10218 pet shop 好過