Toysdaily 玩具日報

查看: 8557|回復: 16

[玩具報告] 小女的S.I.C 極魂~ 遊走於不同世界之453145

小女早各位有入朋友入S.I.C 極魂 DCD ; 比較大S.I.C DCD 沒入;因為見成日去開日本玩具BLOG 未有人寫隻DCD所以在揀S.I.C 極魂 DCD 比較小心一D;揀的心得是留意十字、左右手QC以及個頭、腰帶and Ride Booker
因揀買時見過有盒在基本形態頭右眼有似紅色眼柜的東西,有盒個激情形態頭在盒像細了,一拿在手就上下動......
Ride Booker 有D QC 揀了十多盒才揀到一盒QC比較OK及眼神有神氣
小女 DCD HK$1XX 手(現等下月 Rising Ultimate 、同S.I.C OOO 鳥Combo),去圖

DCD ,TV 及Movies  和Movie戰2010 態:和招

其他:

DCD : 來!!

有Movie 戰 2010 埸: 土 接世界的破壞者的宿命的  DCD 激情形態

DCD 激情形態: 任何阻擋我去路的東西,我一律會用我雙手粉碎它!!!!

後記: 第一次换 DCD 激情形態 頭 有D模不頭腦怎様插入去長形捧裹,看了説明書也不成功
之後看一看個激情形態 頭個洞同長形捧有D不同,心想「慘了……怎插入去???」,後來試下從斜角邊插入去才成功,
之後舉起右左手比較難,關節很硬,很擔心會扭斷,所似影出D動作有D生硬感覺。

看更多圖請去小女FB相簿 : S.I.C 極魂 遊走於不世界之453145
支持Rider fans. Decade 也是我的目標. 希望遲D出埋Diend.
買果陣塊面睇落幾嚇人,但玩落手又係幾好既

笨大初初出官圖見到上身成個特種部隊果D防彈衣咁,但出左實物又唔係咁差
除左塊面之外,其他我都好滿意,玩果陣小心D個槍柄同劍,好易折斷
買果陣塊面睇落幾嚇人,但玩落手又係幾好既

笨大初初出官圖見到上身成個特種部隊果D防彈衣咁,但出左實物又 ...
zeros2000 發表於 25-11-2012 12:37 AM

認同實物胸甲比官圖好這一點,
記得有一張官圖既胸甲真係好樣衰:69:
不過實物好玩度又真係比預期高:51:
玩果陣小心D個槍柄同劍,好易折斷

辛我都看下説明書,不然也差D都折斷....

這張??
仲未有時間入TIM..
講真極魂我揀得比較少....因為D線條都比較多~好難揀
呢隻拉打點睇都咁噁心
不過佢依加都係排第二
回復 9# eagooz369

排第一?
OOO?
你部電腦都幾新bor
Fujitsu Lh532紫色
我都鐘意紫色
我未買decade ar
回復 10# maxcyeung

網燒尤魚人
回復 12# eagooz369

咁decade又未到嘔心, 係接受唔到姐.....
你部電腦都幾新bor
Fujitsu Lh532紫色
我都鐘意紫色

這部電腦是小女第二部手提電腦叫細二,第一部手提電腦(細仔)個屏幕爆烈左邊,work得只看不到晝面,免得去維修,超煩,大那部大仔不知怎沒電到連機開不到……這部細二是我最後電腦,所以要小心使用,不好給它"丁"了………
説到紫色,因我太喜歡OOO 恐龍系,所以選紫色,連Core Medal都找舆劇中一樣7枚
,只沒TaJaDoru Spinner[size=14.545454025268555px]PuToTyra GIGA SCAN
………